Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Borgerhout (Antwerpen):

Fundering zetten voor tuinhuis met luifel

Funderingmaat= 680x280cm dit zijn de afmetingen van waar ons vroeger tuinhuis stond. Dikte fundering ongeveer 15-20cm, randen fundering mogen dieper liggen. Uitgraven van de grond moet nog gebeuren.

Verzakking in bestrating voortuin

De aansluiting van de voortuin met de gevel is verzakt en er zijn enkele klinkers verzakt. Denk dat renovatie hier van toepassing is. Ongeveer 5 m.Aansluiting met gevel.

Oprit

Oprit van 5mx3,50m en nog een klein padje naar de voordeur van 4mx1,90m het bestaande zou ook eventueel uitgebroken moeten worden

Uitgraven van ongeveer 200 m2 tot op 25 ...

Uitgraven van ongeveer 200 m2 tot op 25 cm. 10 cm stabilisée leggen Betegelen met betondallen onder een bestaande luifel

Plaatsen van stelcon betonplaten ( 2x2 ...

Plaatsen van stelcon betonplaten ( 2x2 meter,14 cm dik, versterkte stalen kader) gestabiliseerd op een zandlaag van 10-15 cm voor toegang tot magazijn. Situatie nu : braakliggend. Totale lengte : +/- 20 meter.