Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Bornem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Bornem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Bornem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Bornem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Bornem:

Gepolierde betonvloer gieten

Oprit her aan te leggen. Ondergrond steenpuin (aangereden) in verlengde van hellende (neerwaarts)oprit. Plan :rechthoekige plaat voor parkeren voertuig. Stuk aanleggen voor plaatsen houten tuinhuis(garage) Opbouwhoogte voor de betonvloer is 10 cm Oppervlakte meer dan 100 m²

Gepolierd betonnen terras leggen

Aanleggen van terras in gepolierde beton. Momenteel dallen met ondergrond zand. Dit zal uitgebroken worden op jullie gewenste diepte door mezelf. Oppervlakte terras is 28,5 m².

Opritten in kasseien aanleggen

Twee opritten aanleggen in kasseien, totaal 90m2.

Opnieuw voegen van kasseien oprit 100 m²

Huidige voegen tussen de kasseien is enkel met cement ingevoegd en niet met de juiste voegspecie voor kasseien met als gevolg dat deze er tussen uit komt. De bestaande voegen moeten gezandstraald worden of met hoge druk verwijderd worden. Opnieuw invoegen met de juiste voegspecie Flowjoint van Compaktuna of gelijkwaardig. +/- 100m² oprit

Oprit aanleggen

Het aanleggen van een oprit in klinkers. Ongeveer 20m² + een kleiner stuk van ongeveer 5 à 7m². +- 25m² in totaal. Eventueel met 2 soorten materiaal werken .

Sleuf graven voor pijpleidingen

Voor het aanleggen van een warmtenet van 1,2 km lang zouden. Sleuf graven. De diepte van die sleuf is 1,6 m en de breedte moet 0,7 m zijn.

Bestaande oprit heraanleggen in klinkers

Verzakte oprit heraanleggen met klinkers + pad naar achter. Oppervlakte : 56 m².

Renovatie van terrassen appartementsgebouw

De terrassen van onze appartementen zijn dringend aan renovatie toe. De verf bladdert af, er blijft vocht op staan, de bekleding moet vervangen worden. Het betreft 4 terrassen, van zo"n 4 m².

Terras te bornem

Er moet een terras aangelegd worden van 4,5 op 4,5 met gele getrommelde betonklinkers van 10 op 10. Het terras moet afgeboord worden met bijhorende betondalen aan 3 van de 4 kanten (laatste kant is muur). Regio van uitvoering is Bornem. We willen onder het terras een stevig fundament, wij dachten aan minstens 10 cm. stabilisé.