Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor gepolierd betonnen terras leggen:

Gepolierd betonnen terras leggen

Aanleggen van terras in gepolierde beton. Momenteel dallen met ondergrond zand. Dit zal uitgebroken worden op jullie gewenste diepte door mezelf. Oppervlakte terras is 28,5 m².
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Bornem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gepolierd betonnen terras leggen uit heel België:

Betontrap naar garage plaatsen en inrit toemaken

Vakman voor werken in 4 delen. Graag hadden wij voor deze 4 delen een aparte kostenraming gehad: 1. Wegbreken van de huidige inrit naar onze ondergrondse garage en plaatsen van betonnen trap met keermuur om garage toch nog bereikbaar te houden. Wegnemen van de naast en achter de garage gelegen kasseien (86m2). 2. Vergroten van ons huidig terras (45m2 ipv 28m2) en het geheel afwerken in gepolierd beton. (Inclusief 1 grote trede om van het terras naar de aanliggende carport/tuin af te dalen). 3. Gieten van een extra gepolierde betonnen plaat (8 x 5m) achteraan in de tuin. 4. Verplaatsen van kasseien uit rechter oprit naar het linkergedeelte van de voortuin (105m2 kasseien te leggen).

Gepolierd betonnen terras leggen

Aanleggen terras 95 m². Oud terras moet verwijderd worden.

Gepolierd betonnen terras leggen

Aanleggen van terras en gedeelte van oprit in gepolierd beton. Totaal opp. 63m² aan nieuwbouw.

Betonnen vloerplaat gieten

Gieten van de betonnen vloerplaat binnen de woning in kader van renovatie. Oppervlakte 120 m². Folie zal geplaatst zijn. Ook hebben we nog een magazijn van 115 vierkante meter, hierop moet onze wagen en caravan staan. Afgewerkte beton is dat dan enkel gepolierd? Of andere mogelijkheden naar afwerking toe?

Gepolierd betonnen terras aanleggen

Wij hebben momenteel een terras in bankirai met daaronder zand (zo lijkt het toch). De bankirai is een 5-10cm hoger dan onze veranda en tuin. Onder de bankirai ligt zand, waarschijnlijk zal dit op hetzelfde niveau liggen als de tuin en terras. Graag hadden wij ons terras vernieuwd en er een mooie gepolierde beton laten plaatsen. Indien de prijs het toelaat, hadden wij dit graag op hetzelfde niveau als tuin/veranda. Het terras is ongeveer 30m2 (6m x 5m) in een rechthoekige vorm, maar enkel toegankelijk via onze (nog te vernieuwen) veranda en fietsengang.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Wij hebben momenteel een klein terras (3m x 6m) met klinkers. Wij zouden een gepolierd betonnen terras willen laten gieten met een aantal groeven die de indruk geven van grote tegels. Wij zouden graag 2 mogelijkheden bekijken: 1. 4 m x 8 m rechthoek 2. L-vorm: Buitenmaten L: 9 m x 11,5 m Uitgesneden rechthoek: 5 m x 8 m. Totale oppervlakte: 64 m².

Gepolierde betonvloer voor oprit

Gepolierde betonvloer aanleggen voor de oprit. Ongeveer 189 m². Oprit met kiezel en stapstenen willen wij vervangen met betonnen oprit gepolierd of geborsteld.

Betonnen tablet voor woonkamer

Graag vakman voor een betonnen tablet voor in de woonkamer. Lengte 55 cm breed op 250 cm lang, met retour naar beneden op de zijkanten van 45 cm hoog en 55 cm breed. Bovenvlak gepolierd afgewerkt. (lichtgrijze kleur)