Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Borsbeek (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Borsbeek (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Borsbeek (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Borsbeek (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Borsbeek (Antwerpen):

Herstelling van verzakking dals aan voorgevel

Aan de voorgevel van het appartementsgebouw is over de hele breedte een verzakking. De dals zouden terug op normale hoogte moeten komen.

Herstellen van verzakte oprit en nieuwe aanleggen

De oprit heeft verzakking + willen wij de gazon voor het huis en aansluitend aan de oprit ook klinkers leggen. ca. 40 m² nieuwe aanleg

Beton uitbreken en nieuwe storten

Beton op werkplaats uitbreken, dit is ongeveer 80 m² en 10 cm dik. Kapotte beton uitbreken en ook meteen nieuwe storten.

Oprit met tegels aanleggen

We zouden graag onze voortuin willen renoveren zodat alles gelijk en met tegels word aangelegd onze voortuin is ongeveer 27 vierkante meter

Aanleggen van terras en oprit

Terras en oprit leggen .Terras achetraan 40 m² in steen en vooraan, oprit.

Oprit silexdals vervangen door printbeton

Oprit uit silexdals 50x50 met in het midden een strook dals 40x40 vervangen door printbeton (grijs). Ook de strook silexdals van 7 lm met 4 kelderverluchtingsgaten die aan voorgevel grenst en 2 paadjes in voortuin. Totaal ca. 50m². In oprit bevinden zich 2 sterfputjes, een deksel vd aalput en 2 steunpalen van ene luifel. Graag de werken laten uitvoeren rond de periode maart-april. Ter plaatse komen kijken.

Aanleggen van bestrating

Achter het huis : momenteel kleine klinkers moeten vernieuwd of opnieuw gelegd worden : +/- 20m2 Oprit : momenteel beton klinkers : opnieuw leggen Voor het huis: momenteel worteldoek met kiezel : grasdals of iets dergelijks te voorzien : +/- 30m2

De bestaande tegels 40x40 dienen ...

De bestaande tegels 40x40 dienen afgebroken te worden en te worden vervangen door klinkers

De bestaande tegels rondom het huis, ...

De bestaande tegels rondom het huis, oprit en wandelpad dienen opgebroken te worden. Is nu ee ntegel van 40 cm x 40 cm gelegen in beton en jap) Dan moetener in de plaats van deze tegels, klinkers worden gelegd. De oppervlakte is +-60 m2