Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Brasschaat:

Beton storten voor fundering tuinhuis

Betonnen vloer van 5.6m x 9.5m x 20cm gieten voor tuinhuis.

Terras aanleggen

Terras van 4m x 4m in Griekse look aanleggen. Is gelegen net achter achterbouw. Op de hoek staat een grote boom.

Printbeton aanleggen voor oprit en terras

Printbeton gieten over terras van 30m². Eventueel ook oprit van 36m². Momenteel tegels die men zelf verwijdert.

Oprit aanleggen

Aanleg van oprit naast woning naar garage en carport Tussen 120 en 150m² Het zou in 2 verschillende materialen mogen, indien dat niet gaat, is dat ook oke, dit is geen must. Een deel zou zeker waterdoorlatend moeten zijn.

Oprit heraanleggen

Dubbele garage 120 m² (7 op 17 meter), een met oude klinkers en een met grind Uitgraven en plaatsen van nieuwe boordstenen en klinkers.

Betonvloer voor tuinhuis plaatsen

Het is de bedoeling om een betonvloer te laten leggen om er nadien een tuinhuis op te plaatsen. Oppervlakte ongeveer 4 x 3,5 meter. Dikte van de vloer 15 cm (volle grond)

Gepolierde betonvloer

Het betreft hier het uitbreken van een huidige oprit en het heraanleggen met een gepolierde beton. Het is een gemeenschappelijke oprit van 2 half open bebouwingen. 25x3,5m

Siergrind bijstorten

Bijstorten grind op de oprit en 2 zijpaden. Bestaand grind door werkzaamheden bijna volledig verdwenen. 80m² Het moet een blauw-grijzige soort grind zijn.

Aanleggen van stabiliséfundering en een bordsteen plaatsen.

Plaatsting van een stabilisé fundering voor mijn oprit. Dikte stabilisé van 20-25 cm dik. De afmetingen van de oprit zijn 3x33m. De oprit is al afgegraven tot op een diepte van ca 30cm. Op de stabilisé komen grindmatten en grind. Daarnaast wil ik ook een boordsteen van 65m laten plaatsen.

Oprit en terras in beton aanleggen

Uitgraven van bestaande oprit en terras/stuk gazon. Lange oprit en rechthoekig terras in beton laten gieten.