Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Brecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Brecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Brecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Brecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Brecht:

Strook met grasdallen aanleggen

We willen een extra strook gras met betondals aanleggen. Strook naast onze bestaande verharding . Foto ter beschikking.Opmeting ter plaatse door vakman.

Gepolierde betonvloer gieten

Er ligt een terras van rode tegels over gaande in klinkers. Betonvloer erover gieten. Afmeting : 70 m².

Grasdallen aanleggen

Naast huis een toegangsweggetje aangelegd maar is zand. Dit zouden we graag verharden maar dat het weggetje er nog wat groen blijft uitzien .

Nieuwe asfalt voor oprit

Nieuwe asfalt leggen. Is voor een oprit. De oppervlakte is ongeveer 50 m². Best ter plaatse komen kijken.

Aanleggen terras en oprit

Heraanleggen van oprit en terras. Tegels of kassei. Oppervlakte : 25 m².

Terras renoveren

Terras is ongeveer 50 m² groot, er ligt een beton van ongeveer 15 cm met daarop composiet. Daar de beton waterpas ligt, ligt er steeds water op de composiet. Het terras is aan vernieuwing toe, Moeten we beton afbreken en nieuwe gieten, bv betonterras of kunnen we nieuwe tegels op de oude beton leggen , of moeten we nieuw beton gieten voor nieuwe tegels?

Klinkers leggen

1) Op gemeentelijk domein: aansluiting tussen openbare weg en oprit. Klinkers kleur grijs 22 x11x 7 cm dik. Breed 4. 50 x 1. 80 m. 2) op betonplaat carport: zelfde afwerking met betonklinkers grijs. Afmetingen 2. 80 x 7. 00 m. Een totale hoogte van 14 cm.

Heraanleggen oprit met kasseien

Graag zouden wij een offerte hebben voor het heraanleggen en invoegen ( met flowjoint o. D) van onze kasseien oprit. +/- 100 m². Wij breken zelf de bestaande oprit uit, kasseien her te gebruiken.

Parking en oprit in klinkers of grasdals

Graag prijsvergelijking voor verbreden van oprit en extra parkeerplaats naast straat? Ook afvoeren van grond en verleggen van afvoerbuis ifv gescheiden afvalwater.

Heraanleg van oprit met bestaande klinkers

Graag hadden we de oprit terug netjes gezien. het betreft de heraanleg met de bestaande klinkers, plaatsen van boordstenen en het opvullen van het bandenspoor. De oprit is recht en meet 87 m².