Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Deurne:

Heraanleggen van oprit met klinkers

Heraanleg van oprit garages en parkeerplaatsen . Oprit 250m². Nu liggen er klinkers op de oprit en op sommige plaatsen verzakking. heraanleg van oprit

Deksel septische put vervangen

We zouden graag het deksel van onze septische put laten vervangen aangezien deze niet meer goed afsluit. Graag hadden wel een deksel gebruikt die we nadien kunnen vloeren.

Voegen terras herstellen

Heb recent gemerkt dat de voegen op mijn terras op vele plaatsen weg zijn. Mijn terras is ongeveer 20m².

Deksel van septische put vervangen of opmetsen

Onlangs is het deksel van de septische put vervangen geweest, maar nu heb ik wel gemerkt dat er in het metselwerk een paar openingen zijn gekomen. Ook is het nieuwe deksel, geen dubbel deksel. Ik zoek een vakman om dit deksel te vervangen of opnieuw op te metsen.

Plaatsen brievenbussen en klinkers leggen

We hebben vooraan vrij laag gemetste brievenbussen. Graag willen wij een nieuw brievenbussenmeubel plaatsen. Twee verankerde palen en een meubel met twee bussen opeen en vier naast een. Bijvoorbeeld in het wit. De huidige moet afgebroken worden Plus nieuwe klinkers terug leggen om het geheel rondom af te werken

Klinkers leggen

Aanleggen van grasdals op lavasteentjes die al aanwezig zijn voor oprit van camper. Alles gelijk trekken , en klinkers aanleggen over een oppervlakte van ongeveer 100 m².

Heraanleg oprit in klinkers

Heraanleg van klinkers bestaande oprit 10 - 30 m².

Houten terras aanleggen

Een terras in een bedrijfsgebouw op de 6 de verdieping. Het terras zou in hout aangelegd moeten worden. Terras is bereikbaar met de trap en met de lift. De grootte van het terras is +/- 50 à 55 km². Ter plaatse komen kijken om soort hout te bespreken.

Herstellen van het pad naar de voordeur

De voegen van het pad naar de voordeur moeten hersteld worden, wegens woekerend onkruid. Ook de eerste rij tegels in de gang binnen moeten opnieuw gevoegd worden (zachte marmer tegels). De offerte zal voorgelegd worden in de algemene vergadering van de VME begin juli.

Aanleggen speelkoer

Onze speelkoer is dringend aan vernieuwing toe. Wij willen veilige speelplaats met lijnen (voor sport en formatie aan de vlag) waar jonge kinderen op kunnen spelen. Het betreft een binnenkoer van ongeveer van 20 x 15.