Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Deurne:

Stadsvoortuinen aanleggen met siergrind of kasseien

Siergrind of kasseien te plaatsen in onze stadsvoortuinen. Deze zijn beide 4 op 5 meter. In 1 tuin staat nog wel een best grote plant dus gaat iets minder zijn dan 40 m². Momenteel ligt er gras.

Herstellen vloer van bestaand terras

Graag had ik een offerte gehad voor het herstellen van een terras met een composiet-isolatielaag. NB: De waterdoorsijpeling is verspreid over één derde van het terras (2,5 x 1,5m).

Oprit aanleggen met asfalt en beton

Ik wil mijn oprit aanleggen met asfalt en of klinkers. Dit voor een oppervlakte van 25 vierkante meter. Momenteel is deze bezet met beton.

Tuin heraanleggen

Ik wil graag het bestaande terras vervangen en verbreden, nu is er een deel van 80 cm plantenzone met boordsteen. Er is wel een beerput onder. De totale oppervlakte zou dan zo'n 3,5 x 4 m zijn. Vanachter in de tuin zou ik graag een tuinhuis plaatsen met een goede ondergrond en een terras ervoor. Hier is een maximale oppervlakte van 3,5 x 4 m mogelijk. Tussen de betegelde plaatsen zou ik nog een niet te breed tuinpad willen, zo'n 9 m lang.

Oprit aanleggen

It is the part of front garden of the house with rose plant on one side and a congrete mound at the entrance. We want to remove both roses and mound away make the place as the second parking place.

Heraanleggen van oprit met klinkers

Heraanleg van oprit garages en parkeerplaatsen . Oprit 250m². Nu liggen er klinkers op de oprit en op sommige plaatsen verzakking. heraanleg van oprit

Deksel septische put vervangen

We zouden graag het deksel van onze septische put laten vervangen aangezien deze niet meer goed afsluit. Graag hadden wel een deksel gebruikt die we nadien kunnen vloeren.

Voegen terras herstellen

Heb recent gemerkt dat de voegen op mijn terras op vele plaatsen weg zijn. Mijn terras is ongeveer 20m².

Deksel van septische put vervangen of opmetsen

Onlangs is het deksel van de septische put vervangen geweest, maar nu heb ik wel gemerkt dat er in het metselwerk een paar openingen zijn gekomen. Ook is het nieuwe deksel, geen dubbel deksel. Ik zoek een vakman om dit deksel te vervangen of opnieuw op te metsen.

Plaatsen brievenbussen en klinkers leggen

We hebben vooraan vrij laag gemetste brievenbussen. Graag willen wij een nieuw brievenbussenmeubel plaatsen. Twee verankerde palen en een meubel met twee bussen opeen en vier naast een. Bijvoorbeeld in het wit. De huidige moet afgebroken worden Plus nieuwe klinkers terug leggen om het geheel rondom af te werken