Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Deurne:

Terras aanleggen, septische put herstellen en regenwaterput installeren

Terras van 5.5m x 4m renoveren. Momenteel betondals en gegoten beton die moeten uitgebroken worden. Septische put herstellen. Deksel en bovenkant put zijn beschadigd door eerdere verbouwingen. Afvoerputje op terras afwerken. Terras ong. 10-20cm ophogen. Momenteel lager dan woning en zou gelijk moeten komen. Regenwaterput installeren met handpomp.

Klinkerwerken uitvoeren

We willen graag onze oprit maken. De bestaande situatie is een kasseien bestrating oprit en die moet nu vervangen naar de betonklinkers. We gaan met 2 gezinnen samen onze bestrating oprit laten maken. Per gezin is er ongeveer 72m² oprit dus in totaal hebben we ongeveer 144m².

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Reparatie van mijn oprit die op 2 meters wegzakt boven de afvoer. Vorige werken werden door slechte aannemer gedaan. Ik had gevraagd om een net te plaatsen, maar dat ligt er niet in. Oppervlakte van het te herstellen stuk is ongeveer 3 meter op 3 meter. Indien mogelijk de oprit ook versterken.

Oprit aanleggen in betonnen grasdallen

Graag willen wij een strook naast onze woning laten aanleggen in grasdallen. Deze bedraagt een kleine 200 m². Er moet afgegraven worden en uitvoering tem inzaaien van het gras.

Parking asfalt verwijderen en aanleggen

Vakman voor het verwijderen van asfalt op een een parking van ongeveer 700 vierkante meter en het terug heraanleggen wegens te veel putten.

Stadsvoortuinen aanleggen met siergrind of kasseien

Siergrind of kasseien te plaatsen in onze stadsvoortuinen. Deze zijn beide 4 op 5 meter. In 1 tuin staat nog wel een best grote plant dus gaat iets minder zijn dan 40 m². Momenteel ligt er gras.

Herstellen vloer van bestaand terras

Graag had ik een offerte gehad voor het herstellen van een terras met een composiet-isolatielaag. NB: De waterdoorsijpeling is verspreid over één derde van het terras (2,5 x 1,5m).

Oprit aanleggen met asfalt en beton

Ik wil mijn oprit aanleggen met asfalt en of klinkers. Dit voor een oppervlakte van 25 vierkante meter. Momenteel is deze bezet met beton.

Tuin heraanleggen

Ik wil graag het bestaande terras vervangen en verbreden, nu is er een deel van 80 cm plantenzone met boordsteen. Er is wel een beerput onder. De totale oppervlakte zou dan zo'n 3,5 x 4 m zijn. Vanachter in de tuin zou ik graag een tuinhuis plaatsen met een goede ondergrond en een terras ervoor. Hier is een maximale oppervlakte van 3,5 x 4 m mogelijk. Tussen de betegelde plaatsen zou ik nog een niet te breed tuinpad willen, zo'n 9 m lang.

Oprit aanleggen

It is the part of front garden of the house with rose plant on one side and a congrete mound at the entrance. We want to remove both roses and mound away make the place as the second parking place.