Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor herstellen vloer van bestaand terras:

Herstellen vloer van bestaand terras

Graag had ik een offerte gehad voor het herstellen van een terras met een composiet-isolatielaag. NB: De waterdoorsijpeling is verspreid over één derde van het terras (2,5 x 1,5m).
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen vloer van bestaand terras uit heel België:

Silicone douche is verstorven, waterschade aan houten badkamervloer. Beide herstellen.

We zitten met vochtschade in de badkamer van ons huurhuis. Oorzaak lijkt de silicone te zijn in de douche die beschimmeld en verstorven is. Dit zou opnieuw gedaan moeten worden en plankjes in vloer die beschadigd zijn zouden we willen laten vervangen. Gezien we dit huis huren moeten we wel overleggen met de huisbazin en zouden we dus graag eerst een offerte en beschrijving van de werken hebben voor we kunnen toezeggen. Gezien we dit huis verlaten eind augustus willen we proberen het zoveel mogelijk in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.

Vinyl vloer herstellen of vervangen

Na een windvlaag kwam het raam naar beneden en het raam verbrijzelde. Bij het vallen klopte het op de grond en vinyl. Ik zou graag willen weten of we kunnen repareren of dat we het vinyl moeten vervangen, dat is en slechts één kamer voor het hele verblijf + -30m². Suite à un coup de vent, la fenêtre s’est décrochée et la vitre s’est brisée. En tombant cela A fait des coups Dans le sol en vinyl. Je souhaiterais savoir si on peut réparer ou si il faut changer le vynil qui est en 1 seule pièce pour tout le séjour +-30m².

Waterschade herstellen

Waterschade herstellen. Na een bad kwam er water op de vloer te staan, onder de vinyl zijn de vijzen verroest en is er schimmelvorming en mogelijks ook schade aan de draagbalken.

Vochtschade herstellen in muren en vloer

Vochtschade herstellen. Door een onzichtbare lek aan collector dat reeds hersteld is is er waterschade. Schilderwerk in 2 verschillende ruimtes over een lengte van 8m herstellen. Lek heeft zich via verwarmingsbuizen onder de vloer verspreid met als gevolg schade aan schilderwerk. Carraravloer herstellen. Mogelijk ook schade onder de vloer waardoor de vloer bruin is uitgeslagen. Onderste rij stenen in muur gemeenschappelijke hal herstellen. Momenteel witte aanslag.

Garage renoveren + waterafvoer naar riolering

Electriciteit heraanleggen: - Zekeringkast en aarding nakijken. - Stopcontacten herplaatsen. - 2 Schakelpunten voor alle lichten voorzien. Waterleiding heraanleggen: - Bijkomende gootsteen en buitenkraan plaatsen. Ramen en garagepoort vervangen: - Graag een electrisch bediende rolpoort met venster. Muurafwerking plaaster wijzigen naar witte cement. Advies over keuzemogelijkheden vloer geven. Nieuwe vloer aanleggen. Betonnen waterafvoer vervangen door PVC. Opbouw en deksels sterfputjes herstellen.

Herstellen van tegelvloer

Deel van vloer herstellen na sanering door OVAM. Ong. 50 tegels zijn doorboord of beschadigd en dienen vervangen te worden. Het betreft een opp. van ong. 60m².

Herstelling leiding in vloer

Warmwaterleiding herstellen tussen gang, tussendorpel en keuken. Deze lekt. Tegels van keuken heeft men nog op reserve, die van de gang slechts beperkt.

Herstellen tegelvloer inloopdouche

Betegeling douchevloer herstellen. Tegels komen scheef te liggen. Vloer is reeds een stuk uitgebroken waaruit is gebleken dat er al veel water is doorgesijpeld. Aannemer die in 2014 douche betegeld heeft heeft geen ontkoppelingsmat aangebracht waardoor tegels en voegen een eigen leven zijn beginnen leiden met schade tot gevolg.