Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor herstellen klinkers van bestaande oprit:

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Reparatie van mijn oprit die op 2 meters wegzakt boven de afvoer. Vorige werken werden door slechte aannemer gedaan. Ik had gevraagd om een net te plaatsen, maar dat ligt er niet in. Oppervlakte van het te herstellen stuk is ongeveer 3 meter op 3 meter. Indien mogelijk de oprit ook versterken.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen klinkers van bestaande oprit uit heel België:

Oprit herstellen

Bestaande en reeds geklinkerde oprit is deels opgebroken voor de plaatsing van een bijkomende regenwaterput. Dit zou terug heraangelegd moeten worden + enkele kleinere herstellingen van verzakte klinkers (boord langs gazon enz.) Terug leggen van stabilise. Klinkers plaatsen. Wat er moet gedaan worden is ong. 20m² In totaal zal dat ongeveer 100m²

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Oprit van ong. 250m² uit kleiklinkers herstellen. Door de jaren heen op sommige plaatsen wat verzakt. Sommige delen hebben ook nieuwe boordsteen nodig.

Herstellen/Opnieuw plaatsen klinkers

Op oprit bestaande uit klinkers is een septische put gestoken en daardoor zijn er klinkers uitgehaald maar niet mooi terug geplaatst. Het gaat om een grootte van 4,5 op 4m2 ruim gemeten. het putdeksel van de septische put zal ook moeten aangepast worden. Alsook is er nog een probleem in de voortuin, de klinkers komen naar omhoog door de bomen aan de straat deze klinkers moeten opnieuw herlegd worden. De oppervlakte in de voortuin is 1meter breed en 6meter lang.

Herstellen van klinkers op bestaande oprit

Onze oprit in klinkers is deels verzakt door zware vrachtwagens. Het gaat om 3 verzakkingen die terug genivelleerd moeten worden.

Herstellen oprit

Bij de verhuis verzakte een deel van de klinkers, omdat de vrachtwagen blijkbaar te zwaar was. Het is een kleine herstelling van ongeveer 150 op 250 cm.

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Het betreft een oprit naar de garageboxen van appartementen. Er is een stuk van 15 à 17 meter lengte op 1,5 meter dat na 18 jaar redelijk begint los te komen. Het zijn grijze klinkers die door de regen of de wagens heel kwakkel liggen. Klinkers kunnen normaal hergebruikt worden.

Herstellen afvoer na verzakking oprit

Na een verzakking in onze kiezeloprit is vastgesteld dat de oorzaak een breuk in de gresafvoerbuis is. Alle buizen in de oprit zijn nu uit oud steen, die moeten vervangen worden door pvc. Daarna willen we de oprit egaliseren en aanleggen in klinkers. Afmetingen zijn 10 meter op 4 meter. Kiezeloprit moet open, alle buizen volledig vervangen (vermoedelijk in pvc). Oprit egaliseren en klinkers.: 10 m lang de oprit. viertal meter.

Afvoerpijp en bovenliggend verzakt terras herstellen

Regenpijp onder het terras met bakstenen klinkers is waarschijnlijk lek. Het terras is over een lengte van ongeveer 1,5 m en breedte van 0,5m verzakt.