Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor herstellen klinkers van bestaande oprit:

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Reparatie van mijn oprit die op 2 meters wegzakt boven de afvoer. Vorige werken werden door slechte aannemer gedaan. Ik had gevraagd om een net te plaatsen, maar dat ligt er niet in. Oppervlakte van het te herstellen stuk is ongeveer 3 meter op 3 meter. Indien mogelijk de oprit ook versterken.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen klinkers van bestaande oprit uit heel België:

Afvoerpijp en bovenliggend verzakt terras herstellen

Regenpijp onder het terras met bakstenen klinkers is waarschijnlijk lek. Het terras is over een lengte van ongeveer 1,5 m en breedte van 0,5m verzakt.

Herstellen verschoven klinkers oprit

Herstellen verschoven klinkers in oprit. Een aantal rijen. Oprit zelf : meer dan 50 m².

Herstellen van verzakte oprit en nieuwe aanleggen

De oprit heeft verzakking + willen wij de gazon voor het huis en aansluitend aan de oprit ook klinkers leggen. ca. 40 m² nieuwe aanleg

Heraanleggen van terras en haag

Ik had vroeger in mijn kleine tuin buxus struiken die het terras afzoomden. Met de buxusmot zijn al die struiken moeten verwijderd worden, en de rand van het terras moet daardoor herlegd worden -- de stenen zijn losgekomen. Wie kan dat herstellen? Er moet opnieuw een haag naast komen. Het is ongeveer 6 of 7 meter lang, waarvan 1 of 2 (stukken) klinkers verplaatst werden.

Rechtzetten en herstellen scheefgezakte betonnen afsluiting

Rechtzetten betonnen afsluiting welke is scheefgezakt door hoogteverschil ongeveer 20 m lang. Over de ganse lenge scheefgezakt. Langs ene kant klinkers langs de andere kant gazon.

Verzakte dallen herstellen

Op mijn oprit voor de garage zijn een aantal dallen van 30x30 cm verzakt. De verzakking is waarschijnlijk het gevolg van jaren geleden uitgevoerde reparatie aan waterleiding die onder de rijen klinkers ligt waarover de rechterkant van mijn wagen rijdt bij het binnenrijden van de garage. Ook binnen zijn nog enkele dalles verzakt.

Verzakte oprit herstellen

Herstellen van bestaande oprit. Oprit heeft 2 verzakkingen en moet gelijk gemaakt worden. Oprit bestaat uit klinkers.

Terras in klinkers aanleggen

Aanleggen van terras van 62 m² in klinkers met afboording. Dichtmaken van open regenwaterput met potten en balken en voorzien van terrasdeksel. Herstellen van afvoerbuis WC.