Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Duffel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Duffel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Duffel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Duffel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Duffel:

Boordsteen tegen gevel plaatsen en klinkers herleggen

Plaatsen van boordsteen tegen huisgevel voor ongeveer 10 lopende meter. Hiernaast ook aanliggende klinkers uitbreken, egaliseren en opnieuw leggen. Oppervlakte voor de klinkers is 30 m².

Opritten heraanleggen

Ik wil de oprit aanleggen met kwaliteitsvolle dolomiet. De ondergrond moet prima voorbereid worden zodat er geen inzakkingen kunnen voorkomen. Een zone voor 2de garage zou ik verder in klinkers willen aanleggen om een ruimte te hebben voor beveiliging van regenwaterputdeksel.

Asfalteren oprit

Oprit met steentjes asfalteren 75 m².

Gedeelte naast oprit aanleggen in grasdallen

Grootte aan te leggen oprit: 4,8 m x 3 m met aanpassing sceptische put. Oprit in grasdallen aan te leggen. Gedeelte naast oprit toe te leggen.

Terras in gepolierd beton leggen

Bestaand terras met klinkers gelegd op stabilisé. Deze kunnen we zelf verwijderen. Aanleg van een groter nieuw terras met grote tegels of gepolierde beton Terras : achteraan : 40 m². vooraan 18 m²..

Oprit + zijpad aanleggen in klinkers

Oprit voor de woning, met aan de zijkant rechts een kleine groene zone die afgeboord moet worden met lage betonplaat. Rechts reeds scheiding met buur. Oprit is ongeveer 22 m² aan te leggen. Er liggen nu dallen, en gedeeltelijk beton, er moeten in de plaats klinkers komen.

Terras in padouk herstellen

Terras padoek - afschilfering en barsten, planken vervangen Nog voor zomer in orde brengen. Padoek terras, verschillende planken schilferen af.

Heraanleggen van terras en wandelpad

Uitbreken van bestaand terras. 3m x 10m. Controle van onderbeton. Heraanleg terras in beton, met een uitbreiding van ca. 1m x 10m. In de uitbreiding inwerken van 3 putjes die er al zijn maar daarna gemakkelijk kunnen geopend worden voor onderhoud. ook wandelpad terug her aan te leggen : 15 m lang en 1 m breed met dezelfde klinkers.

Aanleg oprit met parking + terras

De oprit is schuin oplopend en heeft momenteel groffe kiezels. De bedoeling iss op deze te betonneren in geborsteld beton - 15 cm dik(oppervlakte : 77 M²) , aan het einde van de oprit, op het vlakke, is het bedoeling op de oprit te verlengen met een parkeerplaats voor 1 wagen. Naast de woning willen we nog graag een betonnen terras, 10 m², 15 cm dik, laten aanleggen.

Oprit aanleggen Duffel

Ik wil graag een oprit laten aanleggen met klinkers, schatting ca 30m². Momenteel ligt er betongrind dat moet afgegraven worden. Adres bij afspraak.