Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor gedeelte naast oprit aanleggen in grasdallen:

Gedeelte naast oprit aanleggen in grasdallen

Grootte aan te leggen oprit: 4,8 m x 3 m met aanpassing sceptische put. Oprit in grasdallen aan te leggen. Gedeelte naast oprit toe te leggen.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Duffel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedeelte naast oprit aanleggen in grasdallen uit heel België:

Heraanleggen van oprit met liggende klinkers

Ik wil graag mijn tuin laten herleggen met de bestaande klinkers. Door werken achteraan onze tuin zijn er verzakkingen gebeurd. De afmetingen zijn 4m breed en 12 m lang. Het gaat om een gedeelte van onze oprit.

Terras en oprit aanleggen met klinkers

Momenteel ligt er kiezel. Er is boordsteen over een afstand van +/- 6 meter te voorzien. Het te leggen oppervlakte is een gedeelte dat dienst zal doen als terras 3.5 x 6 meter en een gedeelte oprit van 22 x 3,5 meter.

Gepolierde betonvloer gieten

Een gedeelte van mijn tuin in gepolierde beton leggen met groef. Op deze manier kan het dienen als oprit en terras tegelijk Een aansluitend deel van het terras zou ik graag in hout leggen. Een oppervlakte van 40m²

Terras en oprit aanleggen

Het gaat over het aanleggen van een terras en een oprit . Terras in betondalen en oprit met klinkers. Terras :oppervlakte 5 m op 5m Oprit oppervlakte : 20 m op 5 m Nu staat er een gedeelte van terras.

Plannen voor verbouwing

- oprit verbreden door gedeelte van muur weg te nemen (a) > voutekamer met kelder onder en slaapkamer boven - plaatsen van deuropening in gevel (b) - creëren van carport door wegnemen buitenmuur (c)

Oprit aanleggen met kasseien

Gedeelte totaal nieuw aan te leggen oprit en een ander gedeelte te vernieuwen. Oprit aan te leggen met kasseien. 70 m lang en 10 m breed

Gepolierd betonnen terras leggen

Aanleggen van terras en gedeelte van oprit in gepolierd beton. Totaal opp. 63m² aan nieuwbouw.

Heraanleggen terras in kasseien

Stuk terras aangebouwd en deze dient aangelegd te worden met kasseien. Er is ook een gedeelte in de tuin, opengebroken voor rioleringswerken en dit moet opnieuw dicht. Rondom woning en oprit ook herleggen van de kasseien.