Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Edegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Edegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Edegem:

Klinkerwerken uitvoeren

Graag zouden we onze oprit heraanleggen. We wensen de bestaande stenen te vervangen. Een nieuwe brievenbus in blauwe steen werd reeds aangekocht en zou ook geplaatst moeten worden. Breedte: 5,5 m Lengte: 6,2m Voorkeur stenen: http://static.ice.be/U-iqOsTB06WI49K0V6PRhXUZxgY=/fit-in/1600x1200/img.ice.be/thumbs/1213/531u4138e4153327906f132206897e2a900a898d.jpg

Twee opritten heraanleggen met klinkers

Het betreft 2 opritten die nu verhard zijn met steentjes. Deze moet men heraanleggen met klinkers.

Oprit heraanleggen met klinkers

Huidige oprit is ongeveer 20 a 25 vierkante meter. Zou gerenoveerd moeten worden met klinkers.

Grasdallen in kunststof leggen

Aanleg grasdals in kunststof voor oprit naar garage. Deze is 38 m diep, 1.8 m breed.

Kelder en terras vloeren

Wij hebben recent een gerenoveerd rijhuis gekocht. Graag zouden wij nog een terras aanleggen en een vloer in de kelder. Als terras zouden wij graag een blauwsteen leggen (30x30 cm) voor een oppervlakte van ongeveer 15 m2. Momenteel ligt er enkel gras (dus nog geen ondergrond voor de blauwsteen). De kelder is ongeveer 20 à 25 m2. Hier ligt momenteel een ruwe, licht oneffen vloer. Hier zouden we graag een simpele tegel leggen oftewel een gepolierd beton (in overleg). We zouden de tegels en stenen zelf kunnen aankopen en thuis afleveren. Enkel plaatsing.

Oprit en terras aan te leggen in klinkers

Voor onze gesloten bebouwing (bj 1964, onze eigendom) zijn wij geïnteresseerd in het klinkeren van een oprit (+- 30m²) en het klinkeren van een terras (+- 21m²) in de tuin achter de woning (aansluitend aan de achtergeval met schuiframen). Hebben reeds de soort klinkers gezien welke we zouden wensen: Kassei in-line trommeling zwart 20x30x6 (of soortgelijk). Oprit: bestaande situatie met soort van vierkante betontegels, moet uitgebroken en opgeruimd worden + fundering storten + klinkeren Terras: bestaande situatie met bankirai, moet verwijderd worden + fundering storten + klinkeren. Graag werken uit te voeren in of na de zomer, indien mogelijk.

Oprit heraanleggen

Mijn oprit van 50 m² moet men heraanleggen. Het te gebruiken materiaal is te bespreken met de vakman.

Aanleg terras met trap over gans de lengte

Wil graag een terras laten aanlegen met een trap over de ganse lengte. Afmeting 6m op 3.6m diep. Over de ganse lengte willen we een traptree van dezelfde steen. De hoogte van het terras zou +/- 30 cm moeten verhoogt worden. De tegels hebben wij reeds in ons bezit 2 cm dik en 60 x 120 cm.

Leggen van oprit in kasseien

Leggen van een oprit en parkeerplaats op klaar gemaakte grond. oppervlakte : 80 à 100 m². Materiaal : kasseien.

Oprit en parking van appartement herbetegelen

Heraanleg parking/opritten van appartementsgebouwen ongeveer 120 m². Nu ligt er beton ,er moeten tegels opgelegd worden.