Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Ekeren (Antwerpen):

Oprit aanleggen

De oprit moet afgegraven worden. Op dit moment liggen er grote grindtegels op met aan de zijkanten en in het midden grijze grind. In de oprit zitten een aantal putdeksels ( 2 kleintjes en een grote). Onder het raam is een klein stukje wat ook vervangen moet worden omdat de zelfde steen is als de oprit. Ook daar zitten twee of drie putten in maar verborgen. De oprit ligt er slecht bij momenteel vandaar onze vraag zo snel mogelijk !

Oprit in dolomiet heraanleggen met klinkers

Oprit aanleggen met klinkers van 30 x 3,40 meter. Momenteel ligt er dolomiet op de oprit.

Parking in gepolierde beton aanleggen

Betonnen oprit aanleggen van ongeveer 50 m², 6m breed, vooraan gelegd op een terrein van 25m diep. Dient om 1 wagen en 1 caravan naast elkaar te plaatsen. Rond de oprit zouden beukenhagen en een kastanje hek/poort komen. Nu ligt er een grijze kiezel en plantenperk.

Klinkerwerken uitvoeren

Momenteel ligt in de tuin een vijver (leeggepompt en deels opgevuld met steenpuin). Deze willen we volledig dichtmaken en ons terras uitbreiden. Er liggen nu klinkers in die we willen laten vervangen door iets anders. We zijn er echter nog niet helemaal uit welk type steen we graag willen plaatsen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 44 vierkante meter.

Houten terras aanleggen

Houten terras achter het huis. Gedeelte van de stenen dient verwijderd te worden of planken overgelegd en licht uitgebreid te worden in hout. Uitbreiding : 1m op 10 m en 1 m en 7 m. Houten terras aanleg en nieuwe stenen.

Siergrind leggen in achtertuin

Het is een achtertuin . Wel boordsteen tussen steentjes en de planten. Tussen 10 en 50 m².

Aanleg terras en tuin nieuwbouwwoning

Wij zijn aan het bouwen en hadden graag ons terras aangelegd. Wat zijn de mogelijkheden bij u (in 't kort)? Wij willen geen onkruid tussen onze tegels op het terras. 10,5 m op 4 m Voorkeur betegelen met blauwsteen. Tuin nivelleren, en volledig in orde maken , en dan zaaien. Oppervlakte van de tuin 10.5 breed en 10 meter diepte. Geen afsluitingen plaatsen , die staan er al.

Keldergat rooster vervangen door plaat

Ik heb drie keldergaten (met rooster) die ik graag zou willen laten afdichten tegen regenwater. Betreft 1 keldergat L 115cm B 27 cm, en 2 ovale keldergaten 60 cm op 30 cm. Ik ben op zoek naar een vakman die hier enkele ijzeren platen op maat voor kan maken.

Terras en oprit aanleggen

Een terras en oprit tussen 50 en 100 m² aanleggen . Plaatsen van bestrating betonklinkers 30x20 voor een totaal van 61m² incl :graafwerkplaatsen van stabilliser bedding plaatsen van boordstenen plaatsen. Aanslijpen en aantrillen van klinkers antraciet zwart 30x40 (15,75eur/m²)op maat maken van buizen + plaatsen van putdeksels .

Deksel septische put vervangen

De zijkant van de septische put is doorgeroest. Dus herstellen of ander deksel. Ter plaatse komen kijken.