Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Ekeren (Antwerpen):

Oprit in klinkers leggen

Oppervlakte is 36m², er liggen nog oude tegels die moeten uitgehaald worden +/- 10m2

Oprit heraanleggen

Oprit heraanleggen. 25 m². Oude mazouttank onder oprit verwijderen en oprit zelf dus ook verwijderen.

Gieten betonplaat voor tuinhuis + terras

Achter in mijn tuin had ik graag een betonplaat laten gieten voor mijn tuinhuis + terras. Deze mag hoger liggen dan de rest van de tuin. Tuinhuis op foto zullen we eerst zelf nog afbreken. Opp. +- 30-35m² (heel het achterste gedeelte van de tuin, zie foto)

Heraanleg oprit en terrassen

Oprit van +/- 60m² (vooraan), terras(sen) + looppad van +/- 70m² (achteraan). Vooraan ligt er momenteel grind dat we willen vervangen door een vaste oprit. Voortuin heeft een tuinperk. Achteraan zijn er terrassen waar er momenteel enkel een betonlaag is. Materiaalkeuze ligt nog niet vast. We wensen hier dan ook advies in te verkrijgen tussen de verschillende mogelijkheden, rekening houdend met onze esthetische voorkeur, budget,...

Oprit aanleggen met klinkers

Oprit in gewone betonklinkers 10 x 20cm grijs, deels al uitgegraven. Heraanleg met betonklinkers. Oppervlakte : 43 m².

Sleuf graven voor aansluiting elektriciteit

Graven van een sleuf (diepte 70 cm) en plaatsen van een wachtbuis voor elektriciteit, volgens de voorschriften van Fluvius.

Oprit aanleggen

De oprit moet afgegraven worden. Op dit moment liggen er grote grindtegels op met aan de zijkanten en in het midden grijze grind. In de oprit zitten een aantal putdeksels ( 2 kleintjes en een grote). Onder het raam is een klein stukje wat ook vervangen moet worden omdat de zelfde steen is als de oprit. Ook daar zitten twee of drie putten in maar verborgen. De oprit ligt er slecht bij momenteel vandaar onze vraag zo snel mogelijk !

Oprit in dolomiet heraanleggen met klinkers

Oprit aanleggen met klinkers van 30 x 3,40 meter. Momenteel ligt er dolomiet op de oprit.

Parking in gepolierde beton aanleggen

Betonnen oprit aanleggen van ongeveer 50 m², 6m breed, vooraan gelegd op een terrein van 25m diep. Dient om 1 wagen en 1 caravan naast elkaar te plaatsen. Rond de oprit zouden beukenhagen en een kastanje hek/poort komen. Nu ligt er een grijze kiezel en plantenperk.

Klinkerwerken uitvoeren

Momenteel ligt in de tuin een vijver (leeggepompt en deels opgevuld met steenpuin). Deze willen we volledig dichtmaken en ons terras uitbreiden. Er liggen nu klinkers in die we willen laten vervangen door iets anders. We zijn er echter nog niet helemaal uit welk type steen we graag willen plaatsen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 44 vierkante meter.