Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Geel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Geel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Geel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Geel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Geel:

Terras aanleggen

Terras van 24m² aanleggen in kleiklinkers. Graag zwart antraciet. Het betreft een nieuwbouwwoning.

Oprit beklinkeren

Oprit van 24m x 2.5-5m beklinkeren. Momenteel steenpuin.

Aanleg terras, pad en oprit met parkeerplaatsen

Terras van 3m x 7m beklinkeren. Wandelpad aan volledige zijgevel aanleggen en beklinkeren. Achteraan oprit met parkeerplaatsen aanleggen en beklinkeren. Totale opp. van de 3 werken is ong. 153m².

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit naast huis met staan plaats voor mobilhome daar zouden klinkers gelegd moeten worden. Oppervlakte van ongeveer 120 à 130m²

Klinkerwerken uitvoeren

1. Terras van 13,65m op 4m (plus een pad van 10m op 1,2m naar achterkant tuin voor vuilbakken 2. Oprit van 23m op 4,10m + uitbreiding oprit vooraan voor extra parkeerplaats: 1,9m op 8,75m. Ligt reeds een fundering van steenslag gedurende 4 jaar.

Oprit aanleggen aan paardenstallen

Voor de nieuwe paardenstal, moet er een nieuwe harde bodem aangelegd worden. rondom de paardenstal loopt deze enkele meters uit. Vermoedelijk 10x6m. Eventueel uitbreiding naar de huidige paardenstal = nogmaals 9x2m. Graag degelijk, maar niet al te duur. hoeft niet perfect afgewerkt te zijn voor het zicht met boordstenen en tegeltjes. wel degelijk materiaal waar ook een (mini) tractor over kan rijden.

Heraanleggen oprit

Er zijn momenteel werken in onze straat, deze wordt helemaal opgebroken en vernieuwd. Onze oprit ligt momenteel nog in dolomiet en we willen een nieuwe oprit. Onze eerste keuze is grote tegels maar afhankelijk van verschillende zaken zouden het ook donkergrijze klinkers kunnen worden. Ongeveer 130 m².

250 m² waterdoorlatende klinkers plaatsen

Plaatsen van 250 m² waterdoorlatende klinkers. Dit aan de voorzijde, oprit en achterzijde woning.

Grasdallen leggen

Huidige oprit bestaat uit steenslag, is erg gemakkelijk bereikbaar, er is geen stoep of verhoogde rand aan de rijbaan, aanwerken aan automatisch schuifpoort (met rail). Nieuwe oprit zou dus moeten bestaan uit betonnen grasdals. Het gaat om een oppervlakte van 8,6 m².

Kasseien oprit en padje aanleggen

Aanleggen van een oprit in kasseien vooraan en aan beide zijkanten van het huis. Momenteel ligt er een dunne laag grind aan 1 zijkant van het huis en de rest ligt in de zand. De grond zou iets opgehoogd moeten worden en moeten afhellen naar de straatkant.