Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Geel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Geel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Geel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Geel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Geel:

250 m² waterdoorlatende klinkers plaatsen

Plaatsen van 250 m² waterdoorlatende klinkers. Dit aan de voorzijde, oprit en achterzijde woning.

Grasdallen leggen

Huidige oprit bestaat uit steenslag, is erg gemakkelijk bereikbaar, er is geen stoep of verhoogde rand aan de rijbaan, aanwerken aan automatisch schuifpoort (met rail). Nieuwe oprit zou dus moeten bestaan uit betonnen grasdals. Het gaat om een oppervlakte van 8,6 m².

Kasseien oprit en padje aanleggen

Aanleggen van een oprit in kasseien vooraan en aan beide zijkanten van het huis. Momenteel ligt er een dunne laag grind aan 1 zijkant van het huis en de rest ligt in de zand. De grond zou iets opgehoogd moeten worden en moeten afhellen naar de straatkant.

Heraanleggen oprit met bestaande klinkers

Wij zitten met verzakkingen in de klinkers van onze oprit en tuinpad. Deze zouden wij graag terug aanleggen met dezelfde klinkers.

Gepolierde betonvloer leggen

Terras en oprit. Bestaande steentjes en dals verwijderen , 100 - 110 m²

Oprit heraanleggen

Aanleg oprit: 2 zijkanten een strook van 3m breed met vierkante klinkers van zijkant huis tot aan straat, in totaal ongeveer 95 m². Middenvlakken bestraten met kasseien, in totaal 100 m². Momenteel ligt er dollemiet op de oprit. Dus oprit moet afgegraven wordt, voorzien worden van stevige ondergrond/fundering en aangelegd worden.

Klinkerwerken uit te voeren

Ik wil de oprit van de garage naar de straat laten beklinkeren met kasseien/kinderkopjes (die ik nog heb liggen). Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 8mx3,5m. Materiaal voldoende in stock. Klein stukje van 5 m² moet er nog bijgelegd worden.

Parkeerplaatsen aanleggen

Aanleg waterdoorlatende parkeerplaatsen in bestaand grasperk achter woning. Grasdallen, dolomiet of grind, klinkers,.. keuze in samenspraak met vakman. Afgraven en opnieuw uitvullen voor 65 m². Wegwerken verzakkingen in bestaande klinkers en herplaatsen klinkers boven geul gegraven voor afvoer.

Voegen van het terras

Wij zijn op zoek naar een vakman die ons terras kan voegen. Het terras is ongeveer 100 m² groot. Op dit moment zijn de voegen gevuld met wit zand. Het terras bestaat uit kasseien en 'rode bakstenen'. Voegen variëren tussen 1 cm en 3 cm.

Klinkers leggen

Voortuin renovatie. Afbraak doe ik zelf. Indien mogelijk kleine container plaatsen voor oude klinkers. Uit te voeren werken : uitgraven van +/- 80 m2 waarvan 50 m2 tot op een diepte geschikt voor autoparking. Plaatsen van +/- 65 lopende meter boordstenen. Storten stabilisée. Plaatsen klinkers. Uitvoering werken einde maart of eerste week april.