Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras aanleggen:

Terras aanleggen

Terras van 24m² aanleggen in kleiklinkers. Graag zwart antraciet. Het betreft een nieuwbouwwoning.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Geel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras aanleggen uit heel België:

Aanleggen houten terras

Er is een betonnen overdekt terras aanwezig van 15m², hieronder zouden we willen zien wat de mogelijkheid is om houten terras erop te leggen. Daarnaast zouden we op de perceelgrens, waar nu een draad met doek staat, een houten tuinmuur willen plaatsen.

Houten dakterras aanleggen

Op 2e verdiep van mijn woning zou ik graag op mijn plat dak belegd met EPDM een houten terras aanleggen. Het plat dak is in de vorm van een trapezium vorm 5,61 tegen bestaande gevel evenwijdige zijden 6,15m en 2,51m schuine zijde 6,69 m , samen 15,50 lm, boorden 20 cm hoog graag hout of metaal 1,20 tot 1,50 hoog , geen buren ,en poort of deur te voorzien.

Houten terras aanleggen

Momenteel hebben we een houten (bankirai) terras van 40m² en we willen dit opnieuw leggen ofwel hout of tegels.

Terras aanleggen op de eerste verdieping

Ik zou graag een klein terras (4,5m²) aanleggen op de eerste verdiep van ons appartement. De buren onder mij hebben een hoge stelling op hun terras dus daar zou het eventueel op geplaatst kunnen worden.

Houten terras leggen

Graag zou ik op mijn bestaande betegeld terras (5de verdiep) een houten terras willen aanleggen. Mijn terras is rechthoekig en heeft een lengte van ongeveer 7m op 3m. Bedoeling zou zijn om het terras te kunnen afbouwen indien nodig (toegang te verlenen tot aan de tegels). Hiervoor zou ik dus in plaats van 1 frame met 3 a 4 verschillende frames willen werken. Tevens heb ik een 2de terras/balkon met een afmeting van 5m op 1,10m. Deze mag wel geplaatst worden op 1 frame.

Terras in tegels aanleggen en uitgraven

Bestaande situatie is gras - eenvoudig te bereiken met machines. Er moet een terras komen ongeveer 10 cm verhoogd aan de voorkant van 320 cm op 600 cm. Daarnaast dient ook een sleuf gegraven te worden voor het trekken van een elektriciteitskabel van 10 meter. Zijkanten van de verhoging moet afgewerkt worden in hetzelfde materiaal als de betegeling. Vloerbedekking zwart of antraciet - kleurvast ofwel in strakke - gladde composiettegel ofwel in tegel.

Oprit in beton leggen

Ik wil mijn oprit aanleggen in gepolierde beton om mijn auto te parkeren. Afmetingen: 3.66 op 12.75 meter. Daarnaast ook het terras in gepolierd beton: 4.30 meter op 12 meter.

Aanleggen van een houten terras

Aanleggen van een houten terras (ipe) rondom het zwembad. Zwembad is 7.5 meter op 3.5. We willen daarrond graag een zone van 1.5 meter breed + aan het uiteinde nog een uitbreiding van ongeveer 3 meter extra.