Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Heist op den Berg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Heist op den Berg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Heist op den Berg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Heist op den Berg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Heist op den Berg:

Oprit terug aan te leggen met mozaiek

Bestaande oprit in portugeese mozaïk opnieuw leggen. Kasseitjes zijn voorradig. Uitbreken kan ik zelf. Herleggen , in te gieten zodat er geen onkruid meer tussen kan. Oppervlakte 220 m²

Oprit en pad aanleggen in kasseien

Het betreft een oprit, een parking en een pad rondom het huis. Graag had ik herbruikte boerenkassei gekozen. Boerenkassei is een mix van meerdere soorten kasseien zoals porfier, gres en Zweeds graniet. De stenen verschillen onderling van grootte en kleur wat resulteert in een bonte levendige bestrating.

Gracht overwelven

Overwelven van gracht over lengte 5 meter met diameter 400 op bedding van 15cm stabilisé en omhulling van stabilisé tot 20 cm boven de buis,plaatsen kopmuren in prefabbeton dikte 20cm op betonfundering,aanvullen met gebroken mengpuin ter plaatse van de overwelving dikte30 cm.

Oprit heraanleggen

Voor het ingangstrapje en de garage ongeveer 25m².Te vernieuwen van oprit en ingangtrapje. Momenteel praktisch verdwenen grind (ouderdom/ verbouwingswerken)

Bestratingswerken in klinkers

Oppervlakte : 70m² Ondergrond : Vrij (steenpuin) Extra : 2 grote, 4 kleine deksels inwerken Type : 20x20x2,5 (Klinkers worden voorzien) Te voorzien : stabilisée (betoncentrale op minder dan 500m van werken)

Verharding (asfalt/beton/klinkers/grind/of combinatie)

Wij hebben een graspark van circa 5a die wij willen deze verharden op de goedkoopste manier door middel van asfalt/beton/klinkers/grind/of combinatie.. Graag uw expertise voorstel en offerte

Leggen van oprit

Oprit leggen . Betonklinkers 15x15x6 in stabilisé . ± 177 m²

Stabilisé + klinkers leggen

Het gaat over de aanleg van een terras en een oprit. De klinkers zijn reeds aangekocht. (+- 80m²)

Terras aanleggen

We zouden graag ons terras (+/- 44m²) aanleggen met tegels. De tegels worden voorzien door ons, de rest zou door de plaatser voorzien moeten worden (eventueel nog te bespreken).

Aanleg oprit en terras

Aanleg van een rechthoekig terras van 40m2 in een hardsteen van 40x40x2 en een rechthoekige oprit van 60m2 in een hardsteen van 20x20x5. Tegels en boordstenen worden voorzien, de andere materialen worden door de plaatser voorzien.