Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit en pad aanleggen in kasseien:

Oprit en pad aanleggen in kasseien

Het betreft een oprit, een parking en een pad rondom het huis. Graag had ik herbruikte boerenkassei gekozen. Boerenkassei is een mix van meerdere soorten kasseien zoals porfier, gres en Zweeds graniet. De stenen verschillen onderling van grootte en kleur wat resulteert in een bonte levendige bestrating.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Heist-op-den-Berg (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit en pad aanleggen in kasseien uit heel België:

Gepolierde betonvloer gieten

Terras + oprit + pad voor totaal van ongeveer 95 m² Niks af te breken.

Terras in gepolierd beton leggen

Moderne woning die net is gebouwd. Wij wensen oprit te laten aanleggen in gepolierd beton. Ook pad naar voordeur moet aangelegd worden . Wij opteren voor grote vierkanten in combinatie met bijpassende kleine keien ( moderne look). Woning ligt in verkaveling en is makkelijk te bereiken met vrachtwagens.

Oprit aanleggen met klinkers

Wij zouden graag onze oprit laten aanleggen. Dit mag in grote betontegels, klinkers of gegoten beton. Ook het pad naar de voordeur en langs de voorgevel moet heraangelegd. Oprit = 50 m² en klein pad naar voordeur iss ongeveer 10m². Alles in hetzelfde materiaal.

Aanleggen houten pad op paaltjes

L-vormig pad tussen oprit en voordeur. totale lengte 668 cm. breedte 1m behalve de laatste 115cm, daar is het 185cm breed (= het vlak voor de deur). hoogte (of beter gezegd de 0-pas) is 15cm. ondergrond zanderig. om aan te sluiten bij esthetiek van gebouw, dacht ik aan pad met balken in lengterichting, op palen. ter info: gevels zijn in thermowood

Oprit aan te leggen met grasdallen

Een stukje gazon tussen bestaande oprit en pad naar voordeur dat ik zou willen benutten voor een voertuig op te zetten . Oprit aan te leggen met grasdallen. Oprit van 5 m op 6 m :

Aanleg pad met kasseien

Aansluiting van kasseien oprit ( ligt al ) naar het tuinhuisje . Er ligt een bestaande oprit en door te trekken : 20m².

Oprit aanleggen

Zoeken een vakman voor: - het plaatsen van +/- 25 Lm boordsteen in Portugees graniet - het plaatsen van +/- 40 m² kasseisteen in Portugese graniet - een pad van +/- 15 Lm in flagstones uit blauwe steen - het heraanleggen van +/- 20 m² kasseisteen in Portugese graniet - het voegen van +/- 100 m² kasseisteen

Gepolierde betonvloer aanleggen

Het gaat om ongeveer 70m² oprit en 70m² terras met pad dat samen één geheel zou moeten vormen rond het huis. Het gaat om een open bebouwing dat makkelijk bereikbaar is, zowel voorkant als achterkant. De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is: Meer dan 10 cm .