Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Hemiksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Hemiksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Hemiksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Hemiksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hemiksem:

Oprit en terras in klinkers leggen

We zouden eigenlijk graag zowel oprit naast onze woning en het terras in klinkers willen leggen. Ongeveer 7m op 5m + terras 6m op 4m.

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer plaatsen voor tuinhuis en aangrenzende luifel met afmetingen 8m x 4m en een dikte van 15cm. Ook tuinpad van terras naar tuinhuis aanleggen met afmetingen 8m x 0.9m

Terras aan te leggen met tegels

Wij zouden graag een terras aanleggen van 3.5 meter op 7.5 meter met een tuinpadje aan van +/- 10 meter lang. Wij zijn bereid graafwerken voor ons te nemen. Tuinpad met dezelfde tegels. Geheel : werkuren en materiaal.

Voortuin afgraven en parking aanleggen

Voortuin afgraven en er een parking van maken. Voortuin bestaat uit middenpad klinkers met aan de zijkanten gras waar bewoners hun auto's op parkeren, dus ondergrond is daardoor reeds aangeduwd. Te bewerken oppervlakte 120 m² 1. Gras uitgraven + grond wegdoen 2. Eventueel split + aanduwen of andere oplossing, te bespreken 3. Minstens 2 of 3-DUBBELE worteldoek 4. Grintstabiliteitsplaten minimum 4 cm hoogte 5. Grintstabiliteitsplaten opvullen met kiezels, minstens 2 cm boven grintstabiliteitsplaten.

Gepolierde betonvloer leggen voor garage en terras

Ik zoek een vakman voor plaatsen van polybeton voor mijn garage, een oppervlakte van ongeveer 50 m². Ook zou ik doorlopend het terras van 30 m² willen laten doen in polybeton.

Sleuf graven voor aardgasaansluiting in bestaande woning

Sleuf graven voor aardgasaansluiting onder oprit van ongeveer 12 m.

Aanleg van oprit

Oprit moet uitgegraven worden, stabilisé leggen en grasdals.

Aanleg oprit

Aanleggen van oprit in betonklinkers +- 30m². Uitgraven en afvoeren van bestaande bedding. Leveren en plaatsen van gestabiliseerd zand en klinkers. Ondergrond is stabilisé met 150 kg/m² en klinkers zijn 15/15/6 antraciet. Waterput en sceptische put voorzien van klinkerdeksel 60/60 aluminium en 1 toezichtput voorzien van klinkerdeksel 30/30 aluminium. Strook voor garage voorzien van bewapeningsnet. Graag zou ik hier een offerte van krijgen. Regio Antwerpen, Hemiksem