Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hoboken (Antwerpen):

Balkon vernieuwen

Balkon van 3.65m x 1.8m heraanleggen. Geeft geurhinder door onderliggende camentzakjes en isolatiemateriaal die afgebrokkeld is. Water trekt ook niet volledig naar afvoer. Dus de ondergrond renoveren en nieuwe tegels zetten of oude tegels hergebruiken.

Chape leggen voor tuin

Grondlaag tuin van 48m² bewapenen met chape.

Klinkerwerken uitvoeren

Graag een verharding rondom tuinhuis - 15 m² ongeveer.

Oprit aanleggen in tegels

Ik zou graag mijn oprit laten heraanleggen. Zijn nu straatdals, zou vervangen moeten worden omdat er verschillende losliggen. Oppervlakte is ongeveer 10 m². Grote tegels.

Bestaand terras renoveren

Bestaand terras van ongeveer 40m² bestaat nu uit een deel is silex steen en deel straatdals dit zou uitgebroken worden om er dan klinkers te leggen. Eronder is een slechte drainage aanwezig, hier zou ook moeten naar gekeken worden.

Aanleggen terrasklinkers + boordsteen

Graag een prijs voor het volgende: Aanleggen zwarte betonklinkers, oppervlakte 30m² Voorzien zwarte betonboordsteen, lengte 7.5m Ondergrond is stabilisé. Dikte klinker 4cm, 2cm voorzien tussen klinker en huidige stabilisé.

Aanleggen voortuin met klinkers

Ik wil graag mijn voortuin van ongeveer 4m bij 6m heraanleggen met klinkers. Twee zijden afwerken met pallisaden, daartussen een strook aan drie zijden met beplanting en in het midden een ronde voor een boom. De voortuin is reeds voor driekwart afgebroken.

Tuinbestrating voorzien

Achterste deel van tuin bestraten met eigen stenen en deels zand. Materiaal grotendeels aanwezig.

Oprit aanleggen met klinkers

Oprit + carport aanleggen met klinkers (15 x 15 cm) ongeveer 70 m². Klinkers gaan we aankopen in samenspraak met de vakman.

Oprit heraanleggen

Wij zouden graag onze oprit opnieuw laten aanleggen en van de gelegenheid gebruik maken om ook onze afvoerbuizen te laten nazien. De kans is zeer reëel dat deze vernieuwd moeten worden. Nu zijn het stenen en opnieuw aanleggen met klinkers.