Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Kapellen (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Kapellen (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Kapellen (Antwerpen):

Fundering voor tuinhuis leggen

Wij plannen om een tuinhuis in onze tuin te plaatsen van 8m bij 5m. Hiervoor dient een betonnen fundering te worden gemaakt.

Oprit in dolomiet leggen

Betreft nieuwbouwwoning. Oprit in lichte dolomiet die weinig stof geeft. Geen geel. 150 m² in totaal.

Oprit opnieuw aan te leggen met gepolierde betonvloer

Momenteel bestaat onze oprit uit 50% klinkers en 50% uit grind. Graag prijs voor het uitbreken en afvoeren van de bestaande oprit en aanleggen van een nieuwe in beton. We hebben zeer veel last van onkruid tussen de klinkers en om ons huis een moderne look te geven gaat onze voorkeur uit naar een betonnen gepolijste oprit. Oprit : driekhoek. 2m50 naar 6 m.

Verzakte dallen herstellen

Op mijn oprit voor de garage zijn een aantal dallen van 30x30 cm verzakt. De verzakking is waarschijnlijk het gevolg van jaren geleden uitgevoerde reparatie aan waterleiding die onder de rijen klinkers ligt waarover de rechterkant van mijn wagen rijdt bij het binnenrijden van de garage. Ook binnen zijn nog enkele dalles verzakt.

Oprit aanleggen met boordsteen en kiezel storten

Oprit aanleggen van ongeveer 500 m² , afgraven bestaande oprit , leveren en plaatsen van boordstenen in stabiliseer zand , siergrind 8 - 16 mm, ongeveer 50 m³.

Oprit aan te leggen en betegelen

Oprit aan te leggen en te betegelen. Oppervlakte ?

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Herstelling oprit: 4 tegels zijn weggenomen om een rioolbuis te herstellen - beton eronder is weg + 3 tal losliggende tegels + voortuintje van 7 m² op te vullen met kiezelbeton (grote kiezels)

Bestratingswerken tuin

Ik wil achteraan mijn tuin een 12 vierkante meter bestraten met kleine vierkante klinkers, aansluitend op de klinkers die er reeds liggen. De oppervlakte is een mooi vierkant.

Terras

Aanleggen oprit en prive terras Oprit en terras samen 80m². Enkel plaatsing , materiaal heeft de persoon.

Oprit vergroten

Oprit verbreden met grind en/of klinkers.Stuk komt bij aan de zijkant van ongeveer 20 m².