Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor fundering voor tuinhuis leggen:

Fundering voor tuinhuis leggen

Wij plannen om een tuinhuis in onze tuin te plaatsen van 8m bij 5m. Hiervoor dient een betonnen fundering te worden gemaakt.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Kapellen (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering voor tuinhuis leggen uit heel België:

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor tuinhuis

Fundering voor tuinhuis van 8 meter op 4,85 meter.

Beton voor tuinhuis gieten

Ik zou graag een betonvloer laten gieten als fundering voor een tuinhuis. De afmeting is 320 x 480 en 10cm dik. Aangezien die ook als vloer dienst doet in het tuinhuis moet deze ook vlak afgewerkt worden. De plaats van de vloer is van achter in de tuin op 60m van de straatkant.

Tuinhuis in betonsteen bouwen

Ik wil een tuinhuis van om en bij de 7m op 4m, met aansluitend een overdekt deel van 3m op 4m. De fundering moet nog gegoten worden. Wij willen dit gewoon in betonsteen, omdat dit zo goed als onderhoudsvrij is (hebben we ons laten vertellen) geen gewone ramen, enkel koepel(s) in het dak.

Storten en polieren van betonnen fundering voor tuinhuis

We zouden graag een geplierde betonvloer plaatsen die zal dienen als fundering voor ons tuinhuis. Oppervlakte tuinhuis: 4 meter op 5 meter.

Fundering zetten voor tuinhuis met luifel

Funderingmaat= 680x280cm dit zijn de afmetingen van waar ons vroeger tuinhuis stond. Dikte fundering ongeveer 15-20cm, randen fundering mogen dieper liggen. Uitgraven van de grond moet nog gebeuren.

Fundering voor tuinhuis gieten

Wij zouden 5m3 gepolierde beton nodig hebben voor de ondergrond van een tuinhuis met overkapping met afmeting 3,500m op 7,950m. Ons tuinhuis wordt geleverd in de week van 11 november en zouden deze plateau graag af hebben tegen dan.

Plaatsen tuinhuis Luca

Blokhut Luca 410 x 380 cm te plaatsen. Fundering staat er al.

Fundering voor tuinhuis gieten

Een fundering in beton voor mijn tuinhuis te gieten. Deze zou 10 op 4 moeten zijn. Ook het voorbereidend werk moet gebeuren.