Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor fundering voor tuinhuis leggen:

Fundering voor tuinhuis leggen

Wij plannen om een tuinhuis in onze tuin te plaatsen van 8m bij 5m. Hiervoor dient een betonnen fundering te worden gemaakt.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Kapellen (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering voor tuinhuis leggen uit heel België:

Fundering leggen voor tuinhuis

Betonnen fundering moet geplaatst worden voor het tuinhuis van 214x218cm

Beton storten voor fundering tuinhuis

Betonnen vloer van 5.6m x 9.5m x 20cm gieten voor tuinhuis.

Tuinaanleg, terras aanleggen en plaatsen regenput

Allereerst dient er een nieuwe regenput geplaatst te worden en aangesloten op de huidige pomp. Dan hadden we graag het terras verhoogd en betegeld (op drie plekken na, waar we tuinaarde willen als opvulling) en een ramp gebouwd richting een poort. Ook dient het verhoogd terras met aangevoerde tuinaarde aangesloten te worden op de bestaande tuin,dit over wat ooit de fundering was van een tuinhuis. Ten slotte dienen er twee schuttingen geplaatst aan weerskanten van het terras/tuin, met een poort in beide. 1 van de schuttingen met poort zijn reeds aanwezig.

Leveren en plaatsen van een nieuw tuinhuis met een overkapping

Tuinhuis maken en plaatsen. Oud tuinhuis van 5.2m x 3m afbreken en verwijderen. Fundering eventueel bijwerken. Tuinhuis graag max. 3.4m breed met een deur in en max. 2.2m diep. Overkapping van max. 3.4m breed en 2.2m diep met 1 wand erin. Het nieuwe tuinhuis met overkapping zou dus in totaal max. 3.4m x 4.5m mogen zijn.

Gepolierde beton leggen als terras

Bestaande betonnen fundering van 3m x 8m uitbreiden met een strook van 1m x 8m. Op die fundering van 4m x 8m gepolierde beton aanbrengen van 13cm dik. In de gepolierde betonvloer de 'voegen' aanbrengen van de 'tegels'. Bedoeling is dat daar ook een tuinhuis op komt.

Klinkerwerken voor montage fietsenstalling uitvoeren

We willen een fundering/vloer aanleggen voor deze fietsenstalling De buitenmaten zijn 202x203cm. De fietsenstalling komt achter onze carpoort + tuinhuis, waar het nu zandgrond is. Minder dan 10 m²

Betonnen fundering voor tuinhuis gieten

Voorbereidende werken uitvoeren voor nieuw thuinhuis. De plaats vrijgemaakt worden; enkele boompjes + tuinafval + stukje van bestaande pad moeten afgevoerd worden. Beton gieten; nivelleren, uitkaderen, folie onder beton, bewapening, afwerking Het gaat om een oppervlakte van 4870 x 3970 mm.

Fundering tuinhuis plaatsen

Betonnen ondergrond van 6m x 4m aanleggen voor tuinhuis.