Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor gepolierde betonvloer leggen:

Gepolierde betonvloer leggen

Nieuw aan te leggen terras aan veranda. Beton met tegelmotief is onze voorkeur en ook niet glad bij regenweer. Ongeveer 40 - 50 m².
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Kapellen (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gepolierde betonvloer leggen uit heel België:

Gepolierde betonvloer leggen

Nieuwbouwproject. Oprit + paden langsheen huis en terras achteraan. Voorkeur gaat naar antraciet kleur (geen muisgruize beton) Dikte een 15 cm Oprit is een 15 m lang en 7m breed. Totale opp circa 230 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Terras (koer) is 26m2 en bevat 1 afvoerputje 15cm op 15cm (te vervangen met afvoergoot) en een vergaarputje van 30cm op 30cm met 4 aansluitingen rechtstreekse afvoer op riolering. Beton kan gepompt worden over dak of via zijkant.

Gepolierde betonvloer leggen

Het zou ongeveer 30 m² zijn. Ik vraag mij af of het mogelijk is dat het een blauwe betonvloer is?

Gepolierde betonvloer leggen

Wij wensen een gepolierde beton te plaatsen als terras voor een overkapping. ussen 10 en 50 m²

Plaatsen metalen tuinhuis

Graag wil ik een metalen tuinhuis van Makro laten plaatsen (lengte: 596cm, breedte: 300 cm, hoogte: 210 cm). Producent = ABSCO Sheds, type = Highlander Shed, model 6030H. Het tuinhuis moet in een loods geplaatst en verankerd worden op een bestaande gepolierde betonvloer. Het pakket v/h tuinhuis is reeds aanwezig.

Gepolierde betonvloer gieten

Wij zouden zelf uitbreken en uitgraven riolering plaatsen en netten plaatsen jullie beton gieten en polieren. 160 m² in totaal.

Gepolierde betonvloer leggen als terras

Terras buiten, reeds uitgegraven. Zou zijn voor rond ons tuinhuis, dus gaat om ongeveer een 25m². Daarnaast hebben we ook nog een pad lopen in de tuin. Zou dat eventueel ook kunnen overgoten worden met beton om het erna te polieren?

Heraanleggen terras met gepolierde betonvloer

We zouden graag ons buitenterras opnieuw laten aanleggen. Dit willen we graag in gepolierde beton laten leggen, liefst op korte termijn. Het gaat om een terras van ongeveer 20-25 m². Ons oorspronkelijke terras dient ook afgebroken te worden.