Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Lille te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Lille.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Lille of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Lille die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Lille:

Bestaand terras heraanleggen

Bestaand terras van 32m² heraanleggen met natuursteen. Deksteen op laag muurtje van 23 lopende m plaatsen.

Oprit aan te leggen met beton

Oprit aan de zijkant van de woning aanleggen in beton. Er ligt momenteel gras en het is een oppervlakte van 40 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Terras en oprit her aan te leggen met gepolieerd betonvloer. terras : 45 m² en oprit 100 m². Terras ligt er nu een soort klinkers.

Oprit te verharden

Ik woon in een bos en mijn oprit(bestaande uit gewone grond)wordt een slijkboel na regen en sneeuw. Moeilijk berijdbaar dan. Ik zou deze graag met iets verharden. 4m breed en 30m lang.Oprit verharden met bvb Steenpuin?

oprit voorzien met een lengte van ...

oprit voorzien met een lengte van ongeveer 37x3 ,voor de nieuwbouw 2 parkeerplaatsen en achteraan verharding voor 4 garages