Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Mechelen:

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleggen van een oprit +/- 200m² met klinkers. momenteel ligt er betonpuin op ongeveer -15cm dit zou nog opgehoogd moeten worden met stabilise.

Vervangen deksel septische put

Ik zou graag het deksel van mijn septische put willen veranderen. Er ligt een tegel op waardoor ik deze niet meer openkrijg. Zouden jullie mij kunnen helpen met dit open te krijgen en eventueel een ander deksel op te zetten zodat ik mijn put weer kan laten ledigen.

Terras en oprit aan te leggen in gepolierde betonvloer

De werken voor het terras bestaat uit 21m². Te leggen op een reeds bestaand klinkerterras of op chape. Vooraan oprit 12m2 moet ons huis een propere voortuin bieden. Terras nu klinkers. Oprit ook met klinkers.

Gepolierde betonvloer te leggen binnen en buiten

Vakman voor 70 m² gepolierd beton waarvan 60 m² woonruimte binnen en 10 m² terras buiten. Op een 24 tal m² ligt er vloerverwarming. Renovatie.

Terras heraan te leggen met klinkers

Huidig terras in blauwe hardsteen van 26 m². Terras in betonklinkers.

Heraanleggen van pad en gang langs woning

Het gaat over het her-aanleggen van het pad naar onze voordeur en het pad langs het huis naar de achtertuin. momenteel bestaat dit uit tegels en dolomiet. We willen dit laten vervangen door klinkers/kasseien.

Klinkers aanleggen

Padje voor het huis, zijpad, terras. Moet opgemeten worden want ken oppervlakte niet. Ter vervanging van oude grijze tegels. Er ligt reeds stabilisé op zijpad en achteraan.

Terras aan te leggen

Ik wens een terrastuin van +/- 55 m² te maken. Tuintegels kunnen wij zelf aanschaffen, maar mogen ook geleverd worden door door vakman. Nu staat er niks.

Klinkers aanleggen voor het tuinhuis

Voor en links van het tuinhuis (wanden van 3 op 3) gaat de gazon stuk door de deur van het tuinhuis en door de schaduw. We willen hier klinkers leggen.

Plaatsen van boordstenen

Plaatsen van boordstenen rond mijn tuin. Ongeveer 35m