Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Merksem:

Gepolierde betonvloer leggen als terras

Aanleg terrassen Terras 1 : 21m2 Terras 2 : 9.5mm2 Totaal = +-31 a 32m2

Heraanleggen van terras

Wij willen graag ons terras heraanleggen. Ons terras is ongeveer 13m². Terras in tegels.

Kleine stadstuin aanleggen met klinkers

Graag wil ik mijn tuin met klinkers laten afwerken. Klein stadstuintje. Driehoekig.

Herstellen van verzakte klinkers oprit

Zou graag de verzakte klinkers op mijn oprit laten herstellen. Oprit is ongeveer 20m² maar niet alle klinkers zijn verzakt. Verzakking waarschijnlijk veroorzaakt door het gewicht van de wagen. Ik veronderstel dat de boordstenen minstens aan één kant moeten uitgegraven worden. Wil dit laten herstellen op een manier dat er in de toekomst geen verzakking meer optreedt.

Oprit aanleggen in klinkers

Onze oprit is 6m op 8m en heeft momenteel een relatief grote voortuin. In deze voortuin ligt momenteel enkel houtschors. We willen de oprit combinatie klinkers en stapstenen (richting de voordeur).

Klinkerwerken uitvoeren

Moderne nieuwbouw, oprit + wandelpad rond vrijstaand huis wij zijn op zoek naar mooie combinatie van verschillende bestrating opties druppelzone in grijs siergrind van +- 30cm (+- 15m²) rondom het huis wandelpad van +- 35 m² in grijze klinkers aan 3 zijden van de woning parking voor 3 wagens : combinatie van siergrind met klinkers/betonplaten/polybeton, ...= +- 280 m²

Aanleggen van oprit met klinkers

17 meter lang ,aan de zijkant 2 keldergaten. Er ligt een beerput en waterput vooraan de oprit. Nu ligt er zand en grind. oppervlakte : 50 m².

Oprit in steentapijt leggen

Oprit van 9x6 m in steentapijt aanleggen. Nu liggen er klinkers. Alles uithalen en nieuw steentapijt leggen.

Klinkers in oprit aanvullen op bestaand geheel

Onze oprit is beklinkerd en heeft twee onkruidverzamelbakken van 100 op 400 cm. We willen die ook vullen met klinkers, zodat we een geheel gesloten oprit hebben. Dus stabiliserend werk vooraf en de klinkers leggen In totaal 8m².

Oprit heraanleggen

Nieuwe oprit aanleggen. Oprit is deels ingezakt en we willen deze gelijk trekken. Soort van bakstenen. 6 op 6 meter.