Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Mol te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Mol.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Mol of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Mol die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Mol:

Terras aanleggen

Terras van ong. 45m² aanleggen. Momenteel zand en 2-3m tegels.

Oprit aanleggen

Oprit wordt verplaatst en wordt uitgegraven, onderlaag ligt klaar maar moet afgetrild worden + toplaag krijgen in grasdal of klinker. Opp. 4 op 4m.

Betonplaat uitbreken, verder afgraven en wegvoeren oprit 28m²

Vakman voor het uitbreken van de oprit (foto zie bijlage) +/-10 cm betonplaat van 28m² en verder uitgraven van onderliggend zand tot ongeveer 37 cm in totaal. Indien mogelijk kan je dan ook deze kleine berg steen en beton afval meenemen (zie foto 2). Wij gaan hier klinkers leggen. Maar de plaat is te dik om met de hand uit te verwijderen.

Asfalten oprit uitbreken

Asfalten oprit uitbreken van ong. 30-40m2. Geen idee of deze teerhoudend is. Geen idee wat de ondergrond is.

Heraanleggen van klinkers

ik wil graag de klinkers van mijn huidig terras vooraan laten opbreken en opnieuw laten leggen in stabilisé. We spreken dan toch over 250m².

Heraanleggen van oprit met kasseien of platines

Opbreken huidige oprit met verzakte kasseien van ongeveer 200 m². Deze opnieuw heraanleggen en uitbreiden tot in totaal 280 m². Hetzij bestaande kasseien (mix) recupereren hetzij vervangen door platines.

Aanleg vloer tuinhuis in betontegel of klinker

Wij zijn op zoek naar een aannemer om de vloer van ons nieuwe tuinhuis aan te leggen, dit zou gaan om ongeveer 35m². Momenteel is het nog gras, maar dit zou in betontegels of klinkers moeten komen.

Oprit in gepolierde beton gieten

Oprit van 50 m² , terras van 50 m² en tuinpad rondom huis te bezetten in gepolierd beton. Vrije opbouwhoogte is meer dan 10 cm.

Aanleggen van oprit in gepolierde betonvloer

Voor de aanleg van onze oprit, paden in de tuin en terras overwegen we hiervoor gegoten beton te gebruiken. We zijn heel benieuwd naar de haalbaarheid en mogelijkheden die jullie ons kunnen aanbieden. Een concreet plan hebben we voorlopig nog niet, dit zal mede afhankelijk zijn van de mogelijkheden, de prijs en jullie advies. Maar om een indicatie te geven zou het kunnen gaan om een oppervlakte tussen de 110m² en 215m². Nu ligt er een deel klinkers.

Klinkerwerken uitvoeren

Verharden van de oprit van de straat naar de garage toe, die momenteel met grijze steentjes bedekt , maar die zou ik willen vervangen door klinkers , en een deel van die oppervlakte wordt weer tuin - Meer dan 100 m²