Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit in gepolierde beton gieten:

Oprit in gepolierde beton gieten

Oprit van 50 m² , terras van 50 m² en tuinpad rondom huis te bezetten in gepolierd beton. Vrije opbouwhoogte is meer dan 10 cm.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Mol (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit in gepolierde beton gieten uit heel België:

Gepolierde betonvloer aanleggen

Bestaande oprit van ong. 40m² en terras van ong. 15m² in silexdals uitbreken. Gepolierde betonvloer aanleggen op de 55m² van oprit en terras. Tuinpad van ong. 0.6m x 50m aanleggen rond de woning. Betreft open bebouwing.

Oprit heraanleggen in beton

Ik zou graag gepolierde betonvloer hebben voor mijn nieuwe oprit. De oppervlakte is ongeveer 110m².

Oprit + terras aanleggen in gepolierde beton

Ik zou graag een terras plaatsen in gepolierde betonvloer. 100m² dit zou zijn met oprit erbij.

Gepolierde betonvloer als oprit en terras leggen

Oprit en terras + tuinpaden in gepolierde beton. 80 m² in totaal. Is voor nieuwbouw.

Gepolierde betonvloer gieten

Het gaat over een totale oppervlakte van 250m² waarvan ongeveer 60m² als oprit en de rest is terras. We willen eventueel ook de graafwerken en plaatsen van bekisting laten uitvoeren.

Gepolierde betonvloer leggen

Vakman voor het plaatsen en polieren van 82M² beton voor een terras en oprit. De dikte zou gemiddeld een 17cm zijn. De nivellerings- en bekistingswerken zouden we zelf uitvoeren. Het verste punt van de uit te voeren plaat ligt op 10m van de openbare weg, dus we denken dat een betonpomp niet noodzakelijk is. We kunnen eventueel ook een handje helpen om de beton uit te spreiden bij de levering van het beton. Er zouden ook achteraf tegels van 90x90 cm uitgezaagd moeten worden. Qua kleur en afwerking is het de bedoeling een blauwe steen-look te imiteren.

Volledig aanleggen tuin rond nieuwbouw

Het gaat om een tuin van ongeveer 2 are (de grond is in totaal 4 are, het huis is 9x12 meter). Graag gelijktrekken van de grond en aanleggen van terras, tuinhuis, zijkanten woning en oprit. Voor het terras en de oprit dacht ik aan gepolierde beton, maar andere opties zijn welkom. Het tuinhuis graag in hout met een extra afdak erbij. Indien mogelijk ook een omheining rond de tuin heen. Ik heb nog niet beslist welk type.

Gepolierde betonvloer leggen

Ik zou graag een oprit + de fundering van mijn garage + een fundering voor een ruime carport + een terras met fundering laten gieten. Bij voorkeur zou ik mijn terras in een gestempelde afwerking nemen (ongeveer 66.5 m2). De oprit mag in ruwe beton blijven (ongeveer 27.5 m2). De garage en carport dienen een fundering te krijgen met afwerking gepolierd beton (ongeveer 82.5 m2).