Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor aanleg vloer tuinhuis in betontegel of klinker:

Aanleg vloer tuinhuis in betontegel of klinker

Wij zijn op zoek naar een aannemer om de vloer van ons nieuwe tuinhuis aan te leggen, dit zou gaan om ongeveer 35m². Momenteel is het nog gras, maar dit zou in betontegels of klinkers moeten komen.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Mol (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg vloer tuinhuis in betontegel of klinker uit heel België:

Terras heraanleggen

Aanleg terras 38 m². Er ligt nu een vloer op maat die er af moet. Er moet ook een watergoot worden voorzien.

Houten dakterras aan te leggen op roofing

Vakman voor een aanleg van dakterras , was voorzien op de plannen van architect voor onze woning die nu 17 jaar oud is. Nu is het een plat dak met derbigum . Graag ook offerte voor leuning. Vloer dachten we aan Bankirai of gelijkaardig, in alle geval een materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is daar we in een bosrijk gebied wonen. Total opp is ongveer 12m².

Heraanleggen oprit en terras

HO bebouwing die rondom moet vloer krijgen. Oprit, loopt door tot terras ; aanleg met klinkers op gepolieerd beton; oppervlakte : 150 m². Nu vooraan grind en achteraan bankirai.

Renovatie roofing balkon bel-etage 15m² + aanleggen houten terras

Op dit moment is er nog geen 'vloer' aangelegd op ons balkon terras (bel-etage rijwoning), enkel een bekleding in roofing en isolatie aan de kanten. We betwijfelen de staat en de aanleg van de roofing op ons balkon omdat er altijd een kleine plasjes blijven staan bij hevige regenval (uitgevoerd door vorige eigenaar). We zouden uiteindelijk graag een houten terras aanleggen op deze roofing, maar weten niet wat er precies nodig is als ondervloer zonder beschadiging van de roofing. Idealiter ook een balustrade, we staan open voor alle opties en aanbevelingen.

Leggen linoleum vloer

Aanleg van een linoleum vloer van gemiddeld 80 m² oppervlakte

Aanleg van houten dakterras

Het gewenste dakterras bevindt zich boven de slaapkamer. Het is een aanbouw maar we weten niet in welk jaar het juist gebouwd is, de exacte draagkracht is ons dus niet bekend. De exacte afmetingen van het mogelijke terras zijn: 4m * 5.4m * 5.3m * 6.9m. We wensen een houten vloer met houten balustrade en indien mogelijk 1 afscheidingswand met ingebouwde plantenbakken (de wand van 5.3m). De bereikbaarheid is verdieping 1,5 (draaitrap) aan de achterzijde van het huis, doorgang is een enkele deur. Dak is roofing. Mogelijks versteviging.

Plaatse blokhut Lounge

Plaatsen van blokhut Makro Lounge 355 x 355 cm met stalen dak geïsoleerd.Inclusief aanleg betonnen vloer en dakgoten aan de buitenkant. Opgelet : het betreft een vrijstaande woning met een tuindiepte van ong. 50 m De blokhut komt achteraan in de tuin.

Verlijmde parketvloer uitbreken 55 m²

Wij hebben in onze woonst een 55 m² semi massieve parket vloer vol verlijmd op de chappe, die zou moeten worden uitgebroken. Deze is jammerlijk bij aanleg nooit correct afgewerkt en is in de loop der jaren gebreken beginnen te vertonen. Gezien de aanwezigheid van vloerverwarming, hebben wij gekozen om deze te vervangen door een tegel (mogelijkheid tot passieve koeling in de toekomst).