Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Mortsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Mortsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Mortsel:

Oprit aanleggen

We hebben een overzichtelijk blaadje opgesteld mét 3 fotootjes erbij. Dit sturen we u desgewenst toe. Oprit 13m lang 3m breed in hetzelfde materiaal soort voetpad van 50cm/60cm breed op een lengte van 7m

Terras, traptreden en plantenbak bezetten met breuksteen

Aanleg van een natuurstenen terras van 32 m² in flagstone/breuksteen. Onderlaag in stabilisé of chape aanleggen afwaterend naar tuin. Twee traptreden in flagstone bezetten. Naast trap en terras een aansluitende plantenbak in flagstone bezetten.

Herstellen oprit

Wij hebben waterinsijpeling door een verzakking van de oprit.Aan zijkant van het gebouw verzakking. In de kelder is er een kantoor.

Klinkerwerken uitvoeren

Nieuw aangelegde tuin. Bedoeling is om een tuinhuis te plaatsen op fundering van betonklinkers. Tussen 10 en 50 m²

Gepolierde betonvloer aanleggen als terras

Terras van ongeveer 20m². De vorm van het terras zou een rechthoek met vanvoor een halve maan uitsnijding.

Aanleggen van oprit en voortuin

Aanleg oprit van ongeveer 15 m² met kasseien of grind. Momenteel bestaat de ondergrond uit hard zand. Ook de voortuin aan te leggen met grasmatten, dit is zo een 20 m².

Aanleggen van parking

Wij zijn op zoek naar een firma die een nieuwe parking kan aanleggen van 467 m² met waterpassende zwarte betonkeien van 22x11x8 en 8,585 m² voor de belijning in grijze betonkeien. Plannen werden opgemaakt door architect en de klinkers zijn aangekocht.

Oprit aanleggen in klinkers

Oprit met klinkers aanleggen. Tussen 50 a 100 m² aan te leggen. Bestaand oprit te venieuwen.. Nu oprit met betonklinkers. Veroudede riolering dient ook te worden vervangen.

Aanleggen nieuw padje+trap naar voordeur

Ik wil een nieuw padje + trap naar de voordeur laten leggen. Nu liggen er flagstones die afbrokkelen. Het padje is ongeveer 1,5 m op 4 meter en gaat ongeveer 1 m in de hoogte. Pad in klinkers of tegels.

Terras vergroten met bankirai

Ik heb oude terras planken (vergrijsd bankirai) waarvan ik mijn huidige terras wil vergroten. Afmetingen: 1 m 20 op 3 m. Planken in bezit. Klein klusje maar moet wel gebeuren op korte termijn door een goede vakman.