Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras, tuinpad, oprit en 2 padjes vooraan aanleggen.:

Terras, tuinpad, oprit en 2 padjes vooraan aanleggen.

Terras van ong. 6m x 4m van nieuwbouwwoning aanleggen. Tuinpad van 3.5m x 1.8m aanleggen. Momenteel gewoon aarde, dus uitgraven, gelijk leggen en ophogen. Oprit van ong. 3m x 14.3m aanleggen. Padje voor huis van 9m x 1.2m aanleggen. Padje van voordeur naar voetpad van 7m x 0.8m.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Niel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras, tuinpad, oprit en 2 padjes vooraan aanleggen. uit heel België:

Terras aanleggen

Ik zou graag een houten of composiet terras laten aanleggen van 4 meter op 4 meter. De plaats waar het terras moet komen heeft een hoogteverschil en zal moeten aangepast worden aan de tuinpad en tuinhuis.

Klinkerwerken uitvoeren

10m² Klinkers plaatsen op gazon voor tuinhuis op te plaatsen. Tuinpad van ong. 6m lang van tuinhuis naar terras aanleggen. Oprit langs huis en inrit garage voor huis aanleggen in klinkers. Momenteel kiezel. Het betreft een opp. van ong. 65m² oprit en inrit.

Plaatsen composiet terras

Een recht tuinpad aanleggen van 1 meter breed en 16 meter lang met het materiaal composiet. Ondergronds is een betonplaat.

Aanleg oprit en terras

Aanleg van terras en oprit in verschillende materialen: - Terras aan huis 70m²: Belgische blauwe steen - Terras in tuin: kleiklinkers - Tuinpad: kleiklinkers => in totaal 130m² - Oprit 50m² : platines en 75m² zou dolemiet moeten zijn.

Terras heraanleggen

Terras van 8m x 4.5m heraanleggen, terras bekleden zelf ofwel tegels of hout. Er is een hoogteverschil met tuin van ong 0.9m dus terras dient opgehoogt te worden. Trap maken van 1.5m x 1.5m in natuursteen. L-Boordstenen plaatsen rondom op dezelfde hoogte als terras. Kleiklinkers van zijkant van huis tot aan terras aanleggen over een opp. van ong. 20m². Bestaande tuinpad afbreken.

Gepolierde betonvloer aanleggen

Bestaande oprit van ong. 40m² en terras van ong. 15m² in silexdals uitbreken. Gepolierde betonvloer aanleggen op de 55m² van oprit en terras. Tuinpad van ong. 0.6m x 50m aanleggen rond de woning. Betreft open bebouwing.

Boordstenen plaatsen en stabilisé leggen

Wij willen graag boordstenen laten plaatsen rondom onze tuin plus een extra terras en padje naar het tuinhuis. Het zouden ongeveer 34 boordstenen van 15 hoog zijn en 14 van 30 of 40 hoog. We zouden dan ook in een keer de stabilisé op juiste hoogte willen laten leggen zodat er een tegel van 2 cm gelegd kan worden. Sommige delen moeten nog wat uitgegraven, zoals het tuinpad van ongeveer 5 meter.

Balkenfundering terras vervangen

Ons terras bestaat uit een bankirai tuinpad van 60 cm op 7 meter, aansluitend op een bankirai terras van 3 m op 2,20 m. De bankirai vloerdelen zijn nog in perfecte staat, doch de balkenfundering (op een mengsel van cement en zand) is op sommige plaatsen vergaan, zodat het terras én het tuinpad niet meer stabiel zijn.