Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Nijlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Nijlen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Nijlen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Nijlen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Nijlen:

Oprit opvullen met dolomiet

Oprit van 50-100m² opvullen met dolomiet.

Oprit aanleggen met kasseien

Oprit aanleggen met kasseien. Oppervlakte 200-300m². Ligt momenteel steengruis en grond, dit moet worden uitgegraven. Oude boerderij.

Vernieuwen van oprit

Vernieuwing van de oprit, voortuin, zijtuin en terras, ongeveer 400 m² keuze van bestrating gaat naar getrommelde klinker grijs genuanceerd . Nu ligt er kiezel en oprit met betonplaten.

Cement tussen kasseien leggen

Wij hebben een oprit in kasseien van 45 meter lang en 2,80 meter breed, met zand als voegen. Omdat ik constant gras en onkruid uit de voegen moet halen, zou ik daar graag cement latten tussen leggen.

Aanleggen pad en bijkomende terras

Plaatsen van mozaïek kasseien terras. Een bijkomende terras aanbouwen 3m op 4 m. en ook een pad aanleggenv an 8 m. Stenen reeds aangekocht. enkel plaatsing.

Aanleggen terras en oprit in klinkers

Het was vroeger een terras die nu afgebroken is en we willen een nieuwe terras laten plaatsen . Bovendien willen we een nieuwe oprit hebben. Aanleg oprit van 15M in klinkers, kasseien of beton; Aanleg terras van 36 m² in klinkers.

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleggen van een oprit en paden rondom de woning (+/- 180m²) Verharde ondergrond reeds aanwezig (aangetrild betonpuin) Werken in een doodlopende, rustige straat (geen signalisatie nodig)

Gepolierde betonvloer leggen

Terras 6,5x4 meter over bestaande betontegels. Bereikbaar via achtertoegang woning. Tussen 10 - 50 m².

Voegen terras herstellen

Wij willen graag de voegen van ons terras buiten laten herstellen. Het zijn keramische tegels van 60 x 30 cm en de oppervlakte is +/- 200 m ² en het terras ligt rond het zwembad. Uiteraard zijn niet alle voegen beschadigd.

Heraanleg of vernieuwen oprit

Heraanleggen en/of vernieuwen van oprit,ongeveer 135 m² . Het steken van een sterfput +- 1500 L voor opvang eerste regenwater + aansluiten op een goot. Het ophogen van de oprit iets voor de afzink naar garage. Dit om het hemelwater zo veel mogelijk tegen te houden.