Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit opvullen met dolomiet:

Oprit opvullen met dolomiet

Oprit van 50-100m² opvullen met dolomiet.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Nijlen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit opvullen met dolomiet uit heel België:

Oprit aanleggen met keizelsteen

Oprit van 10 meter op 5 meter. Op dit moment bestaat die uit aarde. Ik wil ofwel de putten met kiezen opvullen ofwel de hele oprit aanleggen met kiezelstenen. Worteldoeken hebben we reeds gekocht. Oprit ligt in Dries, huis ligt op de hoek

Oprit vervangen, mazouttank opvullen en bevloering in garage herstellen

Herbestraten oprit A met klinkers (type voor te stellen door aannemer), met inbegrip van vervanging putdeksels en afvoergoot en nazicht van de toestand van de afvoerleidingen onder de opritten na verwijdering van de bestaande bestrating. Oppervlakte: 5m x4 m en dit moet 2 keer gebeuren. Opvullen van mazouttank onder oprit B,vooraf wegpompen van eventuele overblijvende mazout. Herstel van de bevloering in garage.

Vietnamese blauwsteen plaatsen

Oprit ligt nu in voortuin met Vietnamese blauwsteen 20 x 20 cm. Er is een uitsparing gemaakt van 5 m² in het midden in het verleden en deze 5 m² willen we nu ook door dezelfde tegels laten opvullen. Tegels heb ik nog niet aangekocht.

Tuinrenovatie uitvoeren

Voortuin Halfopen bebouwing aan te passen Verwijderen of afschrapen Gazon ± 7m x 5m =30m², nadien opvullen anti-worteldoek en bedekken met schors. Verwijderen gemetste kleine plantenbak in kasseisteen 20cm hoog en 0. 5m breed x 1. 50m lengte. Aanvullen volledige oprit met kiezelsteen ± 5m breed x 23m lengte. Planten van boom Conifeer. Houten scheiding aanbrengen( 4mLang en 20cm hoog ) tussen verwijderd gazon en oprit kiezelsteen.

Sportterrein en oprit aanleggen

1/ Ik zou een vak van 250 m2 willen laten opvullen met 5-10 cm zand, laten aandammen met een trilplaat en vervolgens wil ik op dat terrein een sportveldje leggen met onderdoek en kunstgras. 2/ vervolgens wil ik in het vak ervoor op ons terrein een vak van +/- 65 m2 laten opvullen met grond over een hoogte van ongeveer 10 cm hoogte, aangedamd en daarover een gronddoek tegen onkruid en vervolgens wil ik een laag boomschors leggen. De bedoeling is dat je hierop zou kunnen parkeren met de wagen. 3/ en als afsluiting wil ik het vak ernaast van ongeveer 56 m2 laten aanleggen als oprit in Dolomiet. Eerst een onkruiddoek en vervolgens 8-10 cm dolomiet. Onder alle hierboven vermelde delen van het terrein ligt reeds aangerolde steenpuin als onderlaag.

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting

Grondwerken voor gasaansluiting Eandis. Opbreken van oprit (stenen) en sleuf graven van 70 cm diep en 5,5 m lang. Ook graven van een buitenput van 1m x 1m x 1m. Plaatsen van pvc wachtbuis met diameter 110 mm. Vervolgens terug opvullen van sleuf en put en terugplaatsen van stenen.

Graafwerken voor gasaansluiting Eandis

Grondwerken voor gasaansluiting Eandis. Sleuf graven van 70 cm diep en 11 meter lang langs oprit (split) alsook een buiten put van 1 m x 1 m x 1 m. Plaatsen van pvc buis 110 mm . Terug opvullen van de sleuf.

Reinigen en opvullen stookolietank

Reinigen, opvullen en buiten werking stellen van een ondergrondse stookolietank (ligt onder betonnen oprit). Inhoud ongeveer 5500 liter.