Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestaand terras uitbreiden:

Bestaand terras uitbreiden

Wij hebben een verhoogd Terras en zouden deze graag vergroten ....er zal een nieuwe muur moeten worden gezet en opgevuld moeten worden , het terras is ongeveer 1 meter hoog. Verhoogd terras vergroten. Nieuwe muur zetten en opvullen.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Oud-Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaand terras uitbreiden uit heel België:

Stadstuin renoveren

Stadstuintje van 60m² renoveren. Terras uit blauwe kasseien van ong. 6m² met 12m² uitbreiden. Kunstgras leggen over een opp. van ong. 30m². Tuinonderhoud uitvoeren. Gevelplinten plaatsen over ong. 10m².

Gepolierde beton leggen als terras

Bestaande betonnen fundering van 3m x 8m uitbreiden met een strook van 1m x 8m. Op die fundering van 4m x 8m gepolierde beton aanbrengen van 13cm dik. In de gepolierde betonvloer de 'voegen' aanbrengen van de 'tegels'. Bedoeling is dat daar ook een tuinhuis op komt.

Terras op metalen constructie plaatsen

Ik wil ons huidig terras van 9m² uitbreiden met ongeveer 15m² extra terras op palen (metalen constructie) aan zijkant van onze halfopen bebouwing, dus over de oprit zodoende bewoners gelijkvloers het minst hinder ondervinden.

Plaatsen van een tuinkamer en uitbreiden terras

Plaatsen van een tuinkamer van 13 m² + uitbreiding van het terras. Tuinkamer met veel glas en aluminium afwerking. Het terras moet met 20 m² worden uitgebreid en daar liggen momenteel kleine tegels op, maar ik weet niet welk soort steen dat is.

Uitbreiden terras en gelijkvloers

Ons huis is een bel-etage woning, een gedetailleerd plan vindt u in bijlage. We willen het terras op de 1e verdieping (pagina 5) uitbouwen met ongeveer 13m². We hebben een bestaand terras van 6,54m² over de breedte van het huis. Verder zouden we graag het huis op de gelijkvloers ook willen uitbreiden met 13m², dat bevindt zich onder het terras. Zo verlengen we de garage en 1 kamer op de gelijkvloers (pagina 4). Het huis heeft 3 verdiepingen (gelijkvloers, 1e en 2e verdieping). De breedte is 6,54m en het is een halfopen bebouwing.

Composiet terras leggen

Wij willen het bestaande terras uitbreiden tot aan de deksel van de waterton. Of iets verder moest de deksel ingewerkt kunnen worden. Momenteel is dit gras. Afmeting 6m60 op 2. We liggen naar het zuiden georiënteerd dus veel zon. We hebben momenteel betontegels liggen op de rest van het terras en willen daarom dat het wat van mekaar afsteekt.

Terras heraanleggen en uitbreiden

Er is een bestaand overdekt terras van 10 op 1.40 (L x B). We zouden die graag willen uitbreiden met een stuk van 5 x 3 meter waarop dan een grote tafel met stoelen kan staan. We zouden graag natuurtegels laten leggen. Tegelijk zouden we dan dit terras met een stijlvolle decoratie willen aanpassen. De kans bestaat, al naargelang het voorstel, dat de vloer van het bestaand terras ook aangepast wordt. Belangrijk is een eenvoudige maar duidelijke gedetailleerde schets.

Uitbreiding terras op het eerste verdiep

Ik woon op het eerste en mijn balkon is 80 op 1,7m. Ik zou dit graag uitbreiden tot een oppervlakte van ongeveer 4 meter op 2. Het huidig terras is gemaakt uit beton, heeft een metalen balustrade en is bedekt met tegels.