Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Puurs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Puurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Puurs of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Puurs die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Puurs:

Gepolierde betonvloer aanleggen

Bestaande oprit van ong. 40m² en terras van ong. 15m² in silexdals uitbreken. Gepolierde betonvloer aanleggen op de 55m² van oprit en terras. Tuinpad van ong. 0.6m x 50m aanleggen rond de woning. Betreft open bebouwing.

Kasseien leggen oprit en terras

Oprit / terras is afgegraven ongeveer 20cm, dit is dus niet meer nodig. Ik zou graag mijn terras en oprit aanleggen met kasseien. Beide zijn ongeveer een 30m².

Aanleggen oprit in klinkers

Voorbereiding + aanleg van 243m² oprit.

Gepolierde betonvloer te gieten

Gieten van een terras van 116m² in gepolierde beton. Een stuk bestaat al uit tegels en het andere gedeelte bestaat momenteel nog uit kiezels, er is dus een hoogteverschil. Is er ook een mogelijkheid tot het inwerken van verlichting/ ledstrips . deel is reeds terras en het ander gedeelte niet. Gemakkelijk bereikbaar.

Oprit in klinkers aanleggen

Vernieuwing oprit aan woning. Met klinkers aan te leggen. 7 meter op 3,5 meter.

Oprit en terras in klinkers aanleggen

Op de terrassen en het gangpad ligt reeds een chape - de oprit bestaat uit steenpuin.Het gaat om twee terrassen van elk 28 vierkante meter die naadloos in elkaar overgaan, een gangpad van het terras naar de oprit van ongeveer 6 vierkante meter en een oprit (waar het gangpad naar leidt) van ongeveer 40 vierkante meter.

oprit. Fase 1 (rood omrand): - ...

oprit. Fase 1 (rood omrand): - uitgraven van 120m² grond (waarvan ±8m² sierstruiken) - leveren en plaatsen van onderlaag - plaatsen van recup-betonklinkers (excl.): 75m² met afm. 210x105x80mm en 45m² met afm. 220*220*80mm Aansluitend Fase 2 (grootste oppervlak groen omrand - betonklinkers liggen hier opgestapeld :-( ...): - verwijderen van ±6m coniferenhaag (hoogte >5m) - uitgraven van 60m² grond (waarvan ±3m² sierstruiken) - leveren en plaatsen van onderlaag - plaatsen van nieuwe betegeling (excl.) 200x200x25mm Aansluitend fase 3 (kleinste oppervlak groen omrand): - plaatsen van nieuwe betegeling (= idem fase 2) op bestaande betonplaat Afboording van ±50 lopende meter