Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor gepolierde betonvloer aanleggen:

Gepolierde betonvloer aanleggen

Bestaande oprit van ong. 40m² en terras van ong. 15m² in silexdals uitbreken. Gepolierde betonvloer aanleggen op de 55m² van oprit en terras. Tuinpad van ong. 0.6m x 50m aanleggen rond de woning. Betreft open bebouwing.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Puurs (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gepolierde betonvloer aanleggen uit heel België:

Gepolierde betonvloer gieten

Gepolierde betonvloer gieten voor een tuinhuis inclusief terras. Totale oppervlakte: 40 m². Momenteel ligt er een kuil van ongeveer 20 cm diepte.

Gepolierde betonvloer leggen

Oprit ligt nu in kiezeltjes. Fundering onder kiezeltjes zou in orde moeten zijn (we denken met steengruis en stabilisé). Oprit zelf is 4 meter op 5. Daarnaast moet het wandelpad ook worden gegoten, dus in totaal ongeveer 30 m².

Gepolierde betonvloer leggen

We wensen een gepolierde beton als terras. Het gaat over een oppervlakte van 68 m². Momenteel ligt daar een oude ondergrond die normaal kan blijven liggen. Opbouwhoogte moet dan wel meer dan 10 cm zijn.

Oprit en terras in gepolierde beton leggen

Het gaat om een binnenkoer van een u-vormige hoeve, onder het poorthuis en dan het terras achter de hoeve. Momenteel is hier een oude betonvloer en macadam aanwezig die nog moet verwijderd worden. Zou er graag 1 geheel van willen laten maken. Oppervlakte van minstens 100 m².

Aanleggen van terras in gepolierde betonvloer

Het betreft een terras van ca 100 m² en een pad langs woning van ca 60 m². Het terras is volledig uitgegraven, het looppad langs de woning gedeeltelijk.

Oprit aanleggen in gepolierde beton

Willen graag een nieuwe oprit aanleggen in gepolierde betonvloer. Oppervlakte van 24 m² waar voorlopig klinkers liggen. We zullen die zelf uitbreken. Dikte van het beton schatten we op ongeveer 10 centimeter.

Gepolierde betonvloer leggen

Rechthoekig terras van 8,20 x 6 m., 1 lengte en 1 breedte tegen de gevel, liefst met lijnen zodat het een uitzicht heeft als tegels. Voorbereiding wordt gedaan door eigenaar volgens instructies van de gespecialiseerde plaatser.

Gepolierde betonvloer leggen

Wij willen buiten een gepolierde beton laten plaatsen voor, naast en achter onze halfopen woning. Het gaat in totaal om +/- 125 m². (3 rechthoeken, geen kromme vormen) Momenteel ligt er een laag gebroken steenpuin, die op de meeste plaatsen 15 cm onder de pas ligt. Graag een ruwe afwerking in antracietkleur.