Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Ranst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Ranst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Ranst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Ranst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Ranst:

Gepolierde betonvloer leggen

Het plaatsen van : betonvloer tbv hangar : 80m² geborstelde afwerking Betonvloer tuinpad : 46m² gepolierd betonvloer Terras : 18m² gepolierd betonvloer

Tegelwerken uitvoeren

Afwerking terras, plaatsing van keramische tegels 60x60 35m² Chape is al aanwezig.

Oprit egaliseren

Mijn oprit van +/- 110 m² moet geëgaliseerd worden zodat er, na het uitvlakken, grindplaten en dolomiet op gelegd kunnen worden. Deze nieuwe bedekking voorzie ik zelf. Aan de straatzijde moet er +/- 6 cm af, aan de andere kant moet dat er bij. De bestaande ondergrond is fijne dolomiet die behoorlijk verhard is. In het stuk van 4,2 m x 4,5 m liggen twee putdeksels.

Heraanleggen klinkers

Voor het uitbreken en herleggen +/- 15 m² klinkers oprit, wegens verzakking door camion.

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Gezakte klinkers herstellen. Dit is een oprit dat moet worden hersteld. Ongeveer een 200 m² herstellen.

Beton storten voor fundering bijgebouw

Het gaat om betonnen funderingen van een te bouwen werkruimte in de tuin. Deze ligt achteraan ons perceel maar is bereikbaar via naastliggende leegstaande grond (vergunning eigenaar OK). Het gebouw heeft een L-vorm met als oppervlakte de som van (6,70 m x 8,10 m) + (8,70 m x 7,50 m) = 119,52 m². De vloerplaat dient aan elke zijde groter te zijn om de muren te kunnen dragen, met een dikte van 30 cm en dubbele bewapening. Vervolgens, dienen ook muren tot aan het maaiveld (90 cm hoog) gestort te worden welke waterdicht aansluiten op de vloerplaat dmv een dichtingsslag en ook 30 cm dik zijn. Een betonnen trapje zal de toegang verschaffen.

Klinkers aanleggen in voortuin

Klinkers aanleggen. Betreft de aanleg van een voortuin met betonnen grasdallen. Momenteel is de voortuin aangelegd met gras. De oppervlakte graag eens ter plaatse komen bekijken. Tussen 10-50 m².

Terras in Padouk

We wensen graag een terras aan te leggen in padouk van 6 m op 8 meter. Het terras komt op een hoogte van +/- 40 centimeter (op de hoogte van de dorpel van het schuifraam). De kant naar de tuin moet worden afgewerkt met een trap.

Terrasaanleg

- Aanleg van tuinpad vanaf veranda rond het huis naar parking +- 40m2 - Aanleg verhoogd terras (verhoging 15-20 cm tov pad) 20m2 Beide in dezelfde zwarte betonklinkers 15x15x6 te vinden bij Van Pelt in schoten (15€ m2) Randen afgewerkt met zwarte boordstenen. Tuinpoortdoorgang is 3m dus mogelijkheid om vrachtwagen binnen te rijden