Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit egaliseren:

Oprit egaliseren

Mijn oprit van +/- 110 m² moet geëgaliseerd worden zodat er, na het uitvlakken, grindplaten en dolomiet op gelegd kunnen worden. Deze nieuwe bedekking voorzie ik zelf. Aan de straatzijde moet er +/- 6 cm af, aan de andere kant moet dat er bij. De bestaande ondergrond is fijne dolomiet die behoorlijk verhard is. In het stuk van 4,2 m x 4,5 m liggen twee putdeksels.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Ranst (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit egaliseren uit heel België:

Aanleg tuin, oprit en terras

Plaatsen houten tuinschermen: 2 kanten. Oude schermen zijn reeds weg. Egaliseren grond en zaaien van gras en aanplantingen. Tuin : oppervlakte : 150 m². Aanleg oprit in klinkers en terras .

Tuin heraanleggen

Renovatie kleine voortuin en achtertuin . Invullen van de voortuin. Ligt nu 20 cm dieper dan oprit. Oude beplanting weg-rolgazon Achtertuin egaliseren moet zeker nieuwe zwarte grond bijgevuld. Plaatsen rolgazon. Tuin : 60 m².

Onderhoud van tuin met onderhoudsachterstand en opschonen grassen oprit

-kapot spuiten bestaand gazon -snoeien en scheren grassen voor de woning (oprit, zie foto in bijlage) -onkruid verwijderen -frezen,egaliseren en herzaaien gazon (100m2)

Tuin egaliseren en kiezels leggen

Nivelleren van grond voor oppervlakte van ongeveer 600 m². Hiernaast ook deel met onkruid afschrapen en zaaiklaar maken. Ook kiezels leggen voor een terras, oprit en pand rond het huis, dit is in totaal ongeveer 80 m².

Egaliseren van een tuin en grasmatten leggen

We hebben de oprit en terras laten renoveren in gepolierd beton. Graag zouden we nu onze tuin egaliseren en voorzien van grasmatten. Ongeveer een 60 vierkante meter aan te leggen.

Tuin ophogen, egaliseren en aanleggen van grasmatten

Tuinoppervlakte: ~170m2, bereikbaar via voorkant en achterkant (doorgang ~2. 3m) Ophogen van de tuin (~20 cm) Aanleg van tuinpad met langwerpige grasdallen Aanleg 2 rijstroken oprit met langwerpige grasdallen Leggen van grasmatten en verwijderen van bestaand terras.

Stabilisé gieten voor lounge

Graag hadden wij stabilisé laten gieten (met pomp) voor een half overdekte lounge hoek/terras. Afmetingen 600 x 400 x 15 cm, egaliseren inbegrepen. (Uitgraving en plaatsing boordsteen werd reeds zelf uitgevoerd). Ter info: pomp moet via de garage de achtertuin kunnen bereiken waar de stabilisé moet gegoten worden (ongeveer 20 à 25 m verder vanaf de straatkant). Parkeren met pomp kan op oprit.

Terras en oprit aanleggen in betonklinkers

Wij staan op het punt in te trekken in onze nieuwbouwwoning . Op korte termijn zouden wel nog volgende werken uitgevoerd dienen te worden. - Aanleg oprit (inclusief ophogen met zand en egaliseren), vermoedelijk met klinkers - Klinkers voor de woning (beperkt gebied, want woning ligt dicht bij straat) - Bij zware regenval ondervinden wij momenteel last van binnenstromend water in de kelder. Dit zou opgelost kunnen worden door het terrein achter de woning af te laten lopen naar de tuin toe (momenteel loopt het water van de tuin af naar de woning) - In functie van de kostprijs zouden we ook graag een terras achter de woning aanleggen