Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Reet te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Reet.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Reet of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Reet die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Reet:

Bestaand terras verbeteren

Momenteel hebben wij een terras in L vorm met trappen van ongeveer 100m2. Dit is gebouwd op een verhardingsmateriaal van granulaat basalt denk ik , aangedamd, het ligt er ondertussen 10 jaar en is afgewerkt met Chinese blauwe steen 60x60x2. Plassen, open voegen, scheef gekomen tegels.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Men moet graafwerken uitvoeren voor de gasleiding aan te leggen. Dit moet gebeuren vlak voor de gevel waar de gasleiding zal binnenkomen een werkput van 1 meter x 1 meter x 1 meter. Hierna een open sleuf van minimaal 0,7 meter diep in rechte lijn van de werkput naar de rooilijn. Hierna een gladde, rechte pvc-wachtbuis voorzien met diameter 110 mm. Leg die buis in de open sleuf vanaf de rooilijn tot aan de werkput. De buis moet stoppen aan de werkput. Voor de laatste meter moet je geen mantelbuis voorzien. Het gaat om een afstand van 6 meter. Hierna ook alles terug dichtmaken en afwerken.

Terras in hout heraanleggen met stenen

Bestaande terras in hout vervangen door terras met stenen. 45 m² Oprit en inkom nieuw aanleggen 300m²