Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Rumst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Rumst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Rumst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Rumst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Rumst:

Gepolierde betonvloer legen

Gepolierde ééndelige betonplaat licht afhellend met kwarts toplaag licht grijze kleur eindlaag. Grootste deel betonplaat 3 kanten aanliggend tegen gevel buur en tuinhuis. Totale maat betonplaat +/- 6,23 meter breed en +/- 3 meter diep. Te voorzien van vorstrand totaal +/- 8,26 lopende meter. Huidige ondergrond aangestampt (waterdoorlatend) gebroken puin. Te voorzien van kunststof of galva afvoer watergeul over +/- 6,23 lopende meter met uitloop naar graszone vóór het terras. Indien er op oprit en waterput + septische put naast de woning sterke (over)rijplaten worden gelegd, is er dus een vrije doorrij van 2,8 meter breed naast de woning naar achter tot aan het tuinhuis voor betonwagen.

Oprit aanleggen in klinkers

Afgraven van de oppervlakte + aanbrengen stabilise (staan steeds 2 voertuigen op geparkeerd), afwerking met betonklinkers. Oppervlakte +/- 50m² klinkerwerken.

Aanleggen oprit

Betreft aanleg van een oprit. Momenteel ligt er niks . Er moet wel rekening gehouden worden met kabels en buizen die er reeds liggen. We hebben nog geen keuze van materiaal gemaakt maar dit kan op korte tijd . De werken zijn zo snel mogelijk uit te voeren. Oprit : 50 m².

Oprit en terras heraanleggen

Heraanleggen van bestaande oprit en terras. Ook moet men eerst alles uitbreken, in totaal gaat het om 150-200 m². Ik wil voor de oprit een nieuw materiaal dat duurzaam is. Ook voor het terras nieuw materiaal, ik dacht aan tegels maar te bespreken met vakman.

Heraanleg van verzakt tuinpad

Tuinpad 1 meter breed op 10m lang verzakt door de jaren. Opnieuw correct en pas leggen. Heraanleg mogelijk met dezelfde bestaande tegels ?

Oprit aan te leggen

Zoek aannemer om een oprit te leggen in klinkers. Oppervlakte oneveer 70 m²