Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit s Gravenwezel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit s Gravenwezel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in s Gravenwezel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in s Gravenwezel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in s Gravenwezel:

Terras heraanleggen

Terras van ong. 20m² heraanleggen. Betontegels kunnen hergebruikt worden. Goede afvoer van water voorzien. Goede fundering.

Boordsteen tegen gevel plaatsen en klinkers herleggen

Plaatsen van boordsteen tegen huisgevel voor ongeveer 10 lopende meter. Hiernaast ook aanliggende klinkers uitbreken, egaliseren en opnieuw leggen. Oppervlakte voor de klinkers is 30 m².

Heraanleggen van klinkers

ik wil graag de klinkers van mijn huidig terras vooraan laten opbreken en opnieuw laten leggen in stabilisé. We spreken dan toch over 250m².

Verzakking blauwe steen ingang garage herstellen

Blauwe steen aan ingang garage van 6m lang verwijderen. Ondergrond aanvullen met aangedamd gestabillizeerd zand. Blauwe steen terugplaatsen.

Oprit opvullen met dolomiet

Oprit van 50-100m² opvullen met dolomiet.

Vernieuwen terras

Terras van 9m op 1m10 heraanleggen door waterdoorsijpeling naar onderbuur. Momenteel mozaïektegeltjes van 3x3, best nieuwe tegels en misschien wat groter.

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer plaatsen voor tuinhuis en aangrenzende luifel met afmetingen 8m x 4m en een dikte van 15cm. Ook tuinpad van terras naar tuinhuis aanleggen met afmetingen 8m x 0.9m

Gepolierde betonvloer aanleggen alsook terras aanleggen

Donkere Woonbeton op gelijkvloers voor 80 vierkante meter en terras van 40 vierkante meter. Materiaal terras is in overleg met vakman maar er ligt nu al wel beton.

Oprit, terras en tuinpad heraanleggen met beton

Heraanleg oprit van ongeveer 60m²,terras van ongeveer 60m² en tuinpad van een paar meter. Momenteel liggen er klinkers maar zouden liever beton hebben in overleg met vakman. Terras word zelf uitgebroken en oprit in overleg met vakman.

Tegelwerken uitvoeren

Terras met pad om fietsen over te rijden naar garage - Tussen 50 en 100 m²