Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Schelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Schelle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Schelle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Schelle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Schelle:

Oprit aanleggen in gepolierde beton

Willen graag een nieuwe oprit aanleggen in gepolierde betonvloer. Oppervlakte van 24 m² waar voorlopig klinkers liggen. We zullen die zelf uitbreken. Dikte van het beton schatten we op ongeveer 10 centimeter.

Oprit beklinkeren

Oprit van ong. 30m x 3m beklinkeren.

Oprit behandelen met voegvulling en verzakkingen verhelpen

Kleine verzakkingen in oprit van 300-350m² verhelpen. Oprit behandelen met voegvulling Flowjoint. Momenteel klinkers van 14cm x 14cm x 4cm op een bedding van vermoedelijk 6-7cm stabilisé in goede staat en steenpuin.

Klinkerwerken uitvoeren

het is voor een terras van 24 m2 en een oprit van 26 m2 te leggen

Oprit aanleggen

Open bebouwing - zijkant van de woning aanleg oprit 100 m² - recht aanleggen, geen motief klinkerblokjes al aanwezig woning is al 20 jaar oud - stabilisé leggen.

Oprit heraanleggen met nieuwe klinkers

Bestaande oprit terug aanleggen met klinkers. Oprit van 6 op 9 meter.

Aanleggen van oprit in klinkers

Aanleggen van oprit van 11,5 x 2 meter. Is nu zand, chape gieten , netten en stenen.

Klinkers rond tuinhuis leggen

Wij hebben 2 jaar geleden een nieuw tuinhuis gezet. Rondom zouden er nog klinkers moeten komen en naast het tuinhuis een terras. 30 m². Materiaal aan te kopen door de vakman.

Nieuwe asfalt op oprit aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : minder dan 10 m², tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Er ligt asfalt - maar moet nieuwe op 2 stukjes : oprit een 12 m op max 4 en 7 m op 1 m

Klinkers leggen

Aanleg van oprit en voortuin, samen ongeveer 100 m² , de ondergrond is reeds verhoogd met steenpuin en er blijft nog +- 20 cm over voor stabilisee en klinkers.