Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Schilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Schilde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Schilde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Schilde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Schilde:

Aanleg oprit met grasdallen

Oppervlakte van 100 m² aan te leggen met stevige ondergrond maar toch gras te behouden. Hier zou men grasdallen moeten aanleggen.

Aanleg oprit met kasseien

Aanleggen van een oprit in kasseien voor +/- 100m² .

Gepolierde betonvloer leggen

Terras aan achterkant huis met enkele niveauverschillen,er zijn reeds 2 betonnen muurtjes die mee geïntegreerd worden en eventueel al dienst doen als bekisting!? oppervlakte : 22 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Wij wensen onze oprit en terras te vervangen door beton. Oprit : stuikgewas. oppervlakte aanleg : oprit 75 m², en terras 100 m².

Heraanleggen van oprit

Wij zouden graag onze oprit heraanleggen, een nieuwe oprit maximum 5 m breed, lengte 10 m. Naast de oprit zouden we links wat struiken willen en rechts gras.

Heraanleggen van oprit in dolomiet

Betreft aanvulling/vernieuwing oprit met dolomiet. Aanleg dateert van 15 jaar geleden . Vernieuwen van oprit in dolomiet.

Klinkerwerken uitvoeren

Eerst nivelleren en voorbereidende werken uitvoeren. Hierna klinkers plaatsen en 1 gietijzeren putdeksel. Liefst rode gebakken of getrommelde betonnen klinkers. Goede 100 m² te doen.

Heraanleggen oprit in dolomiet

De bestaande dolomiet moet beetje afgegraven worden dan omgewoeld en wat nieuwe bovenop. Oprit van 150 m².

Boordstenen in voortuin plaatsen

Boordstenen plaatsen om vervolgens stabilisatiematten in te plaatsen. Boordstenen nog niet ter beschikking. Er komt een sierlaag met blauwe steentjes op die we reeds aankochten.

Graafwerken van oprit als voorbereiding aansluiting Eandis

Er dient voor de aansluiting van Eandis (gas) een put gegraven te worden van 1 m op 1 m en 70 cm diep dit aan de gevel van de woonst. Ook dient de wachtbuis open gelegd te worden voor de werken. Nadien oprit terug toeleggen, klinkers terug opleggen.