Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Schoten:

Oprit aanleggen met klinkers

Dringend iemand nodig om mijn klinkers te leggen. Oprit ongeveer 400-500 vierkante meter

Oprit heraanleggen met dolomiet

Ik wil graag mijn oprit van 100 vierkante meter laten heraanleggen met dolomiet en boordstenen. Een stuk dient ook te worden uitgegraven en/of verhoogd.

Opritten aanleggen in gepolierde betonvloer

Graag zouden wij 3 opritten laten aanleggen in beton . Oppervlakte :100 m². Nu oprit in grind.

Klinkerwerken uitvoeren

Er liggen nu klinkers en het zou vernieuwd moeten worden of herlegd worden en groter gemaakt. Oprit van 100m².

Oprit uitbreken en opnieuw aanleggen met klinkers/tegels

Volledige oprit dient afgebroken te worden en uitgegraven en dan klinkers of tegels leggen. De oprit heeft een oppervlakte van 30 a 35 m². Dit is voor een rijhuis.

Herstellen oprit met kasseien

Herstellen verzakte oprit met kasseien. Uitbreken bestaande kasseien, ongeveer 10 m² en opnieuw aanleggen van de kasseien.

Plaatsen van deksel op septische put

Stenen putdeksel werd stuk gereden, dit dient vervangen te worden.

Klinkers openbreken en heraanleggen

Stuk van de oprit van 64m² en 16m² terras heraanleggen . Er moet een nieuw stabilisé laag gegoten worden . Graag de klinkers hergebruiken

Stabilisé gieten oprit en klinkers leggen

Graag zouden we onze oprit aanleggen. De totale oppervlakte is 20m² Eerst stabilisé gieten en daarna klinkers de opties rond de klinkers eventueel overlopen met de vakman

Aanleggen oprit in tegels en grindsteen met borduur

Ongeveer een oppervlakte van 190 m² oprit , paden waarvan 15 m² in (tegels) de rest in eenvoudig grind op speciale grindmatten. Momenteel reeds verhard met steenpuin, maar dit zal nog moeten rechtgetrokken worden. Afwerken met een borduursteen.