Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor aanleggen oprit in tegels en grindsteen met borduur:

Aanleggen oprit in tegels en grindsteen met borduur

Ongeveer een oppervlakte van 190 m² oprit , paden waarvan 15 m² in (tegels) de rest in eenvoudig grind op speciale grindmatten. Momenteel reeds verhard met steenpuin, maar dit zal nog moeten rechtgetrokken worden. Afwerken met een borduursteen.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen oprit in tegels en grindsteen met borduur uit heel België:

Oprit nieuwbouw aanleggen

Nieuwbouwwoning . Aanleg oprit ongeveer 36 m². Op kortetermijn kiezelstenen te plaatsen en op lange termijn een structurele oplossing.

Aanleggen oprit

We zijn dus op zoek naar iemand die onze oprit verder wil aanleggen. Het grootste deel van het materiaal is voorhanden (mogelijks moet er een klein aantal kasseien bijbesteld worden, maar we weten waar we ze besteld hebben dus dat zou geen probleem mogen vormen). Het totaal is ongeveer een 95m² waarvan er op dit moment al ongeveer 40m² aangelegd is.

Oprit aanleggen en plateau gieten van 95 m²

We hebben 2 projecten. Als eerste zou het gaan om de oprit en pad rondom huis. Dat bedraagt ongeveer 123 m². Als tweede gaat het om de plateau voor carport en tuinhuis en terras dat bedraag ongeveer 95 m². Momenteel ligt er asfalt dus dit zou uitgebroken moeten worden.

Aanleggen oprit in siergrind

Het plaatsen een aanleggen oprit voor auto op te rijden siergrind met onder liggende ruitplastieken onder laag is aanwezig . Oppervlakte 60 m².

Oprit aanleggen in gepolierde beton

Betreffende de aanleg van een oprit en terras achter de woning. terras oppervlakte +- 9m op 3.6m oprit +- 13m op 11m met 2 groene stroken links en rechts van 1m. alsook ophogen dient nog te gebeuren en het inwerken van putdeksels, syfonput, septische, regenwater + filterput en pompput. Tekeningen zijn voorhanden.

Aanleggen oprit

Heraanleg van oprit met waterdoorlatende klinkers of asfalt . Meer dan 150 m² . Nu ligt er dolomiet.

Oprit aanleggen met kasseien

Onze oprit wordt eind november opgehoogd en zou moeten voorzien worden van kasseien het zou gaan over meer dan 100 m².

Aanleggen terras en oprit

Aanleg van oprit/terras, ongeveer 200 m² eventueel inclusief plaatsing van een carport . Terras en oprit in klinkers. Nu ligt er steenpuin.