Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor plaatsen van deksel op septische put:

Plaatsen van deksel op septische put

Stenen putdeksel werd stuk gereden, dit dient vervangen te worden.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van deksel op septische put uit heel België:

Afvoerbuizen plaatsen

In een gelijkvloerse badkamer de afvoerpijpen van het toilet aansluiten op een beerput. Stuk vloer moet worden opengebroken, de leidingen moeten gereinigd worden en dan aangesloten op de hoofdleiding. Het gaat om een kort stuk leiding, ik vermoed anderhalve meter. Boven die beerput/ leiding willen we ook een deksel installeren zodat we daar aankunnen in de toekomst.

Terras aanleggen en deksel beerput vervangen

We hebben onze woning gerenoveerd en onze tuin wat laten verwilderen met de jaren. Graag zouden we voor de zomer een mooi terras hebben waar we alvast kunnen zitten. Terras zou ongeveer 5 meter op 5 meter zijn. Momenteel ligt er gras en hier en daar wat renovatieafval dat tussen de struiken is gevallen (ik denk hierbij aan oude stukken steen van het oude terras). Onze beerput (tuin) heeft een heel oud deksel wat ook een 5 tal centimer boven de grond uitsteekt. Aangezien we deze zomer onze tuin willen aanleggen, willen we graag advies inwinnen over deze beerput en een nieuw deksel laten plaatsen.

Plaatsen en leveren regenwaterput

Graven, plaatsen, aanvullen, nivelleren betonnen, waterdichte regenwaterput 20000 liter in voortuin, 80cm onder maaiveld met betonnen inspectieschacht 60/60cm en afsluitbaar vierkanten kunststof deksel kleur groen, verkeersklasse B125, diameter 345cm, hoogte 245cm, plaatsingsdiepte 330cm, druksterkteklasse beton C35/45, omgevingsklasse EE3, milieuklasse XC4, XF1.

Kleine bestratingswerken uitvoeren

Nà lediging van de beerput en ontstopping van de buizen, blijkt het putje op de oprit van de woning verdwenen te zijn onder de klinkers. Dit moet dus terug opengemaakt worden, plaatsing deksel en heraanleg klinkers. Dit op 2 plaatsen.

Verwijderen / opnieuw plaatsen van septische put

Bestaande septische put is volledig vernield door het plaatsen van een vrachtwagen boven de septische put. Schade is te zien op de bijgevoegde foto's. De bestaande put dient geledigd te worden, vervolgens de beschadigde put verwijderen, een nieuwe betonnen put van 1500 L te herplaatsen + bestaande leidingen opnieuw aansluiten. Vervolgens opmetsen en voorzien van een stalen deksel op dezelfde hoogte als de omgeving. De verzekering is aangesproken en er is dringend een offerte nodig voor kostenraming.

Hydraulisch putdeksel op regenput plaatsen

Het vorige deksel is in stukken gebroken. Op zoek naar een vakman die een nieuw putdeksel op maat kan plaatsen.

Plaatsen van regenwaterput

Ik wil een regenwaterput van 10m³ + bezinkput van 5m³ laten plaatsen in mijn voortuin. Bereikbaar voor kraan om te graven. betonnen put kan er over de heg vanop straat ingezet worden. Diepte: regenwater loopt er in op ongeveer 90-95 cm hoogte (onderkant buis) Positie: waar nu het kippenhok staat (zie foto's) Met deksel op maaiveld voor controle en onderhoud pomp.

Woning renoveren

Ik wil mijn woning laten renoveren. Het werk omvat: - volledige renovatie van de badkamer van 3.8m² inclusief afbrak oude bdk, installatie toilet en riolering, bouw inloop douche, ventilatie, verlichting, baddoekdroger/verwarming, tegels, plafond, en installatie lavabo, douche, kranen, meubels etc - bouwen een kleine toilet (1m2) op de gelijkvloers, met tegels op de grond, bepleisterde muren, installlatie kleine lavabo, vervangen dicht raam met openbaar (en kanteelbaar) raam - plaatsen van de nieuwe toilet afvoer tot de septische put in de kelder, deksel van de septische put vervangen - afbrak oude toilet, - bouwen muur + raam ipv zijdeur en raam van de oude toilet - gevel isolatie met crepi deels op de gelijkvloers en deels op de 1ste verdieping op totale opervlakte van 46m²