Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor herstellen oprit met kasseien :

Herstellen oprit met kasseien

Herstellen verzakte oprit met kasseien. Uitbreken bestaande kasseien, ongeveer 10 m² en opnieuw aanleggen van de kasseien.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen oprit met kasseien uit heel België:

Oprit herstellen

Ik wil graag mijn oprit laten herstellen, deze is nieuw aangelegd daar een andere aannemer. Nu kijk ik naar de putdeksels op mijn oprit, en de tegels liggen niet in het deksel maar rusten er op. Dit geeft lelijke groeven in mijn oprit alsook is de oprit niet vlak meer. Ook heb ik een beetje bang dat de tegels in verloop van tijd gaan loskomen zo.

Herstellen oprit

Bij de verhuis verzakte een deel van de klinkers, omdat de vrachtwagen blijkbaar te zwaar was. Het is een kleine herstelling van ongeveer 150 op 250 cm.

Oprit herstellen

Reconditionering van bestaande oprit en parking in betonklinkers gaat om 50m². Reparatie kuilen en randen met boordstenen.

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Het betreft een oprit naar de garageboxen van appartementen. Er is een stuk van 15 à 17 meter lengte op 1,5 meter dat na 18 jaar redelijk begint los te komen. Het zijn grijze klinkers die door de regen of de wagens heel kwakkel liggen. Klinkers kunnen normaal hergebruikt worden.

Herstellen oprit met tuinklinkers

Graag herstelling aan enkele plaatsen van het terras. Eerste plaats voor herstelling (zie eerste 2 foto's in bijlage): nieuwe boordstenen te plaatsen ter vervanging van houten balken (hoogteverschil 20 cm) over lengte van 2,5 meter. Tweede plaats (3de foto in bijlage): kleine verzakking hoekje oprit (max 0,5 op 0,5 meter). Derde plaats: verzakking (zie verkleuring 4de en 5de foto in bijlage) oppervlak van ongeveer 4 meter op 1,5 meter. Vierde plaats (Zie 2 laatste foto's in bijlage): nieuwe boordstenen te plaatsen ter vervanging van houten balken (max hoogteverschil 30 cm) over lengte van 1,0 meter. De houten balken hebben een breedte van 10 cm - deze mogen vervangen worden door stenen/betonnen/houten boordsteen (maakt niet uit). Betonklinkers kunnen hergebruikt worden.

Herstellen afvoerbuis onder de oprit

De rioleringsafvoernuis onder mijn oprit is stuk. Via een camera heb ik vastgesteld dat er een herstel van de buis nodig is. Ik zoek iemand die dit kan herstellen en mijn oprit in de oorspronkelijke staat kan herstellen. Oprit met kleiklinkers met daaronder stabilisé. Halve meter - meter stabilisé. Ik kan het vrij goed lokaliseren.

Herstellen afvoer na verzakking oprit

Na een verzakking in onze kiezeloprit is vastgesteld dat de oorzaak een breuk in de gresafvoerbuis is. Alle buizen in de oprit zijn nu uit oud steen, die moeten vervangen worden door pvc. Daarna willen we de oprit egaliseren en aanleggen in klinkers. Afmetingen zijn 10 meter op 4 meter. Kiezeloprit moet open, alle buizen volledig vervangen (vermoedelijk in pvc). Oprit egaliseren en klinkers.: 10 m lang de oprit. viertal meter.

Herstellen afvoerbuis onder oprit garage

Na een camera-onderzoek is vastgesteld dat ik een verzakte/lekende afvoerbuis heb onder mijn oprit. Daardoor begint de oprit te verzakken. Oprit zal moeten worden geopend, buis herstellen, oprit opnieuw egaliseren en dichten.