Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit heraanleggen met dolomiet:

Oprit heraanleggen met dolomiet

Ik wil graag mijn oprit van 100 vierkante meter laten heraanleggen met dolomiet en boordstenen. Een stuk dient ook te worden uitgegraven en/of verhoogd.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit heraanleggen met dolomiet uit heel België:

Heraanleggen oprit

Heraanleggen van bestaande oprit. Momenteel betonklinkers die reeds uitgebroken en verwijdert zijn. Bestaande ondergrond is gemalen beton. Graag blauwgrijze klinkers vierkant of rechthoekig in overleg met vakman. Oppervlakte is 65-70m².

Heraanleggen oprit in kasseien

Heraanleg 25m² oprit in kasseien wegens verzakking.

Oprit, terras en tuinpad heraanleggen met beton

Heraanleg oprit van ongeveer 60m²,terras van ongeveer 60m² en tuinpad van een paar meter. Momenteel liggen er klinkers maar zouden liever beton hebben in overleg met vakman. Terras word zelf uitgebroken en oprit in overleg met vakman.

Oprit heraanleggen

Het is een oprit welke overdekt is. Uitnemen van de grond kan niet met een grote kraan. In de oprit zit een mazouttank. Een gedeelte van de oprit is met dolemiet , het andere zijn tegels. Ik zou mijn oprit opnieuw willen aanleggen met leistenen, oppervlakte is 50m².

Parking met gepolierde betonvloer aanleggen

Oprit en parkeerruimte willen wij laten heraanleggen. Nu ligt er dolomiet die aan vervanging toe is. Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om de mogelijkheid te creëren er te rolschaatsen en met kinderfietsjes te rijden. Voor rolschaatsen schijnt gepolierd beton ideaal te zijn, maar tegelijk willen wij ook een ondergrond die slipvast is. De opbouwhoogte voor de betonvloer is mistens 10 cm en het gaat over een dikke 100 m².

Voortuin heraanleggen en oprit mogelijkheden bekijken

Nu ligt mijn oprit er vrij vuil bij aangezien ik mijn sparren moest uit doen, mijn buxussen zijn er ook uit naar aanleiding van de buxusmot. Ik zou dus graag mijn oprit opgeknapt zien. Die is ongeveer 65m². Ik zou graag een idee krijgen van wat ik er allemaal mee kan doen.

Oprit heraanleggen

Momenteel een oprit met kiezelstenen voor 2 wagens. Deze willen we laten verharden zodat er 4 wagens op kunnen staan. Gaat om een oppervlakte van 30m² ruw geschat.

Oprit heraanleggen en terras leggen met keramische tegels

Bestaande oprit moet uitgebroken worden. Er ligt een laag stabilisé maar men moet controleren of deze nog goed is. Hierna matten leggen en dolomiet of siergrind leggen. Ook achteraan de woning moet men een terras aanleggen met keramische tegels.