Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Sint Lenaerts te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Sint Lenaerts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Sint Lenaerts of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Sint Lenaerts die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Sint Lenaerts:

Siergrind bijstorten

Bijstorten grind op de oprit en 2 zijpaden. Bestaand grind door werkzaamheden bijna volledig verdwenen. 80m² Het moet een blauw-grijzige soort grind zijn.

Oprit herstellen

Ik wil graag mijn oprit laten herstellen, deze is nieuw aangelegd daar een andere aannemer. Nu kijk ik naar de putdeksels op mijn oprit, en de tegels liggen niet in het deksel maar rusten er op. Dit geeft lelijke groeven in mijn oprit alsook is de oprit niet vlak meer. Ook heb ik een beetje bang dat de tegels in verloop van tijd gaan loskomen zo.

Plaatsen van 2 putdeksels

Cement rond 1 putdeksel is losgekomen. Een ander putdeksel op septische put geplaatst ligt los en sluit niet mooi aan met klinkers Rond 1 putdeksel ( klein) is cement losgekomen. Ander putdeksel ( groot) ligt los op de septische put geplaatst en sluit niet mooi aan bij de klinkers.

Bestaand terras renoveren

Bestaand terras van ongeveer 40m² bestaat nu uit een deel is silex steen en deel straatdals dit zou uitgebroken worden om er dan klinkers te leggen. Eronder is een slechte drainage aanwezig, hier zou ook moeten naar gekeken worden.

Terras heraanleggen

Terras van ong. 20m² heraanleggen. Betontegels kunnen hergebruikt worden. Goede afvoer van water voorzien. Goede fundering.

Boordsteen tegen gevel plaatsen en klinkers herleggen

Plaatsen van boordsteen tegen huisgevel voor ongeveer 10 lopende meter. Hiernaast ook aanliggende klinkers uitbreken, egaliseren en opnieuw leggen. Oppervlakte voor de klinkers is 30 m².

Heraanleggen van klinkers

ik wil graag de klinkers van mijn huidig terras vooraan laten opbreken en opnieuw laten leggen in stabilisé. We spreken dan toch over 250m².

Verzakking blauwe steen ingang garage herstellen

Blauwe steen aan ingang garage van 6m lang verwijderen. Ondergrond aanvullen met aangedamd gestabillizeerd zand. Blauwe steen terugplaatsen.

Oprit opvullen met dolomiet

Oprit van 50-100m² opvullen met dolomiet.

Vernieuwen terras

Terras van 9m op 1m10 heraanleggen door waterdoorsijpeling naar onderbuur. Momenteel mozaïektegeltjes van 3x3, best nieuwe tegels en misschien wat groter.