Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Stabroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Stabroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Stabroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Stabroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Stabroek:

Terras heraanleggen

Terras heraanleggen daar als het regent het water blijft liggen en dus niet goed afloopt, het zou hier gaan om het uitbreken van het bestaande terras en leggen van een nieuw met eventueel gootje voor een betere waterafregeling. Terras is 14 m² in L vorm. Terras met tegels , tuinhuis opgebouwd en bloembakken.

Uitbreiden van bestaande oprit met klinkers

Wij hadden graag de bestaande oprit laten uitbreiden met klinkers van 10x10x5.5cm. Het gaat over een totale oppervlakte van ongeveer 42 m².

Heraanleggen terras met betonklinkers

Wij willen ons terras laten her aanleggen met betonklinkers 30 x 20 x 6. Het gaat hier over een 50 m². De bestaande stenen halen wij er zelf uit.

Oprit van 1500 m² aanleggen met klinkers

Oprit boerderij van 1500 m² aanleggen met klinkers. Oprit nu bedekt met gebroken betonplaten.

Terras vergroten in gepolierde beton

Nu terras 7x3m met tegels (chape op betton en dan tegels), maar terras moet uitgebreid worden (waar nu gras is)

Aanleg terras en oprit met klinkers en betontegels

aanleggen van terras en oprit met betonplaten (eurodal of stelcon) zonder hijsgaten, aangevuld met kleiklinkers. Achterkant woning niet bereikbaar met hoge machines. Rond 100 m² ongeveer.

Plaatsen dorpel

We zoeken iemand die een dorpel kan plaatsen en leveren voor de achterzijde van onze garage. We willen hier graag een poort in plaatsen maar daarvoor moet er eerst een dorpel geplaatst worden.

Bestratingswerken oprit

Oprit van ongeveer 64 m² vernieuwen met betonklinkers, links en rechts afwerken met boordsteen en plaatsen van een klinkerdeksel boven septische put ( momenteel is deze dicht gelegd met dals) De huidige oprit bestaat uit dals en kiezel en moet afgegraven worden. Nog niet in bezit van de klinkers.

Oprit klinkeren

Wij zouden graag de totaalprijs weten van: een bestaande oprij strook uitbreken, de nodige grondwerken (+ vervoerskosten) antraciet klinkers 14x14 leggen --> voor ongeveer 62 vierkante meter. Aanvang van de werken liefst zo snel mogelijk wanneer het in de planning past voor jullie. Graag ter plaatse komen kijken voor prijsofferte.

een tuinpad in klinkers met achteraan ...

een tuinpad in klinkers met achteraan een cirkel in klinker zithoek ca 4.5 m diameter vooraan een verbreding van het terras op de grond van 6x2.5 meter het pad is ongeveer 7 m x 1.20 m met wat nivelering van de cirkel