Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Stabroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Stabroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Stabroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Stabroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Stabroek:

Betegelen van diverse ruimtes

Tegels leggen in garage ,gang en veranda en tuin Totaal 30 m² binnen en nog eens 100 m² tuin; Plaatsing en materiaal te voorzien.

Klinkerwerken uitvoeren

Het betreft een rijhuis met momenteel een voortuin met oprit voor 1 wagen(beerput aanwezig onder parkeerplek): circa 25m². De oprit bestaat uit kasseien met daarnaast de voortuin: 10m² met boompje en omringd door buxus. De breedte is in totaal 8m en de diepte ongeveer 3m: plek voor 1 wagen. Graag zouden we een offerte willen om gans de 25m² te laten ombouwen naar 1 grote oprit met klinkers.

Herinvoegen van kasseien

Herinvoegen van mijn oprit en paden langs het huis met cement of epoxy. Dit voor 77 m² kasseien van 14 cm x 20 cm.

Terras heraanleggen

Terras heraanleggen daar als het regent het water blijft liggen en dus niet goed afloopt, het zou hier gaan om het uitbreken van het bestaande terras en leggen van een nieuw met eventueel gootje voor een betere waterafregeling. Terras is 14 m² in L vorm. Terras met tegels , tuinhuis opgebouwd en bloembakken.

Uitbreiden van bestaande oprit met klinkers

Wij hadden graag de bestaande oprit laten uitbreiden met klinkers van 10x10x5.5cm. Het gaat over een totale oppervlakte van ongeveer 42 m².

Heraanleggen terras met betonklinkers

Wij willen ons terras laten her aanleggen met betonklinkers 30 x 20 x 6. Het gaat hier over een 50 m². De bestaande stenen halen wij er zelf uit.

Oprit van 1500 m² aanleggen met klinkers

Oprit boerderij van 1500 m² aanleggen met klinkers. Oprit nu bedekt met gebroken betonplaten.

Terras vergroten in gepolierde beton

Nu terras 7x3m met tegels (chape op betton en dan tegels), maar terras moet uitgebreid worden (waar nu gras is)

Aanleg terras en oprit met klinkers en betontegels

aanleggen van terras en oprit met betonplaten (eurodal of stelcon) zonder hijsgaten, aangevuld met kleiklinkers. Achterkant woning niet bereikbaar met hoge machines. Rond 100 m² ongeveer.

Plaatsen dorpel

We zoeken iemand die een dorpel kan plaatsen en leveren voor de achterzijde van onze garage. We willen hier graag een poort in plaatsen maar daarvoor moet er eerst een dorpel geplaatst worden.