Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras heraanleggen:

Terras heraanleggen

Terras heraanleggen daar als het regent het water blijft liggen en dus niet goed afloopt, het zou hier gaan om het uitbreken van het bestaande terras en leggen van een nieuw met eventueel gootje voor een betere waterafregeling. Terras is 14 m² in L vorm. Terras met tegels , tuinhuis opgebouwd en bloembakken.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Stabroek (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras heraanleggen uit heel België:

Heraanleggen van terras in composiet

Vernieuwen terras (momenteel dalles tegels) . Terras : 4 m op 6m.

Heraanleggen terras

Heraanleg terras rondom huis. Kijken ter plaatse noodzakelijk. Terras in tegels. Terras : rondom woning dus af te meten .

Terras heraanleggen

Bestaand terras rijwoning is 26 m² in 20x20 chinese blauwe steen, verzakt beetje. Moet afgebroken en vergroot worden tot 39 m² in deels 50 x 50 tegels en deel s houtimitatietegels. Er zijn 3 deksels in te werken (beerput, regenwaterput en filter).

Heraanleggen van terras met bestaande klinkers

Voor de aanleg van nieuwe rioleringsbuizen hebben ze een deel van de klinkers van ons terras moeten uithalen. Deze zouden er opnieuw in moeten met een stuk dat opgehoogd moet worden aangezien de nieuwe buizen hoger liggen dan de vorige.

Stenen buitentrap herstellen + klein terras heraanleggen

Stenen buitentrap naar tuin + klein terras renoveren. Trap veiliger maken. Terras opvoegen of stenen vervangen. Terras : 15 m². met tegels. Trap te vernieuwen.

Gepolierde of gestempelde beton voor oprit en terras

We zouden graag onze oprit willen laten heraanleggen met gestempelde (en of gepolierde beton). Daarnaast willen we achteraan het huis hetzelfde laten doen voor een stuk terras. Ik schat in totaal 110 m²

Tuin heraanleggen

Alles opnieuw omspitten, gras opnieuw inzaaien, tuinhuis afbreken en terras aanleggen. Tuin : 100 m². Terras : aan te leggen met klinkers. Terras : 5 m op 5 m.

Composiet terras aanleggen

Oud terras van bankirai verwijderen, heraanleggen in composiet. Ondergrond beton. Terras van appartement . Terras van 9 m². Composiet met tegels geen planken